Csaba Anikó: Lehet Péter haragudni fog, hogy ismét én írok, de ez egy hirtelen kora reggeli ötlet. Ismét elmúlt egy év, ezért megnéztem a blog statisztikáját. Képzeljétek, tavaly összesen 35.021 alkalommal néztétek meg, a napi átlag 105, a heti 715, a havi  3.055 látogatás! Fantasztikus, nem? Megritkultak a hozzászólások, de ez érthető, hiszen nehéz újdonságot mondani ilyen hosszú idő után, a statisztika szerint azonban még mindig nagyon sokan velünk vagytok. Kicsit ritkább és szűkszavúbb a bejegyzés is, mióta Péter írja, de nagyon örülök, hogy felvállalta ezt a feladatot. Számára igazi kihívás, erőfeszítés, de épp karácsony előtt mondtam Petinek, a blog olyan, mint egy napló, arra is jó, hogy visszanézze a javulása történetét, honnan – hová jutott el, és a hozzászólásokból is erőt tud meríteni, ha éppen arra van szüksége! BÚÉK minden Olvasónak!

One thought on “

  1. Már a legelején is nagyon jó ötlet volt a blog létrehozása, és azóta is nagyon sokan örültünk együtt itt Peti sikereinek. Szerintem többek nevében is beszélhetek ha azt mondom, hogy mindkettőtök bejegyzéseit nagyon szívesen olvassuk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .