Kellemes, meghitt ünnepeket kívánunk minden blogolvasónak, a megmaradt  barátoknak és Péternek szurkoló ismerősnek!

Csaba Család

 

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

 

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Pénteken a táncon bohóckodtam, jó volt. Szombaton Ágival ajándékokat vettünk a KÖKI-ben. Vasárnap délután is volt tánc, Ági náthás volt a hétvégén, nem akart jönni, de unszoltam (ezt Péter használta így!), és elmentünk. Nagyon jó volt, volt Zumba és többféle tánc, nem csak mi voltunk, hanem sokan. Nagyon élveztem. Hétfő a szokásos, Mészáros Éva és Timi, utoljára volt az ünnep előtt óra, adtam apró ajándékokat. Kedd sűrű volt, először Gelányi Laci, aztán Zita, tőle kaptam ajándékot is, Móni, lovaglás – Krisztitől kaptam egy kite-ozós mézes mackót, nagyon aranyos. Este a JBP kocsmában voltam Bánlaki Tamással és Vujevits Janival. Ma délelőtt Gelányi Laci volt Csepelen, jól ment. Elindultam délután Csepelről Agnétához, ma van a születésnapja, de a nagy forgalom miatt nem értem oda, elkéstem volna Mónitól.

Csütörtökön énekóra volt Fekete Zsófival, aztán Bálint Éva, úszás, utána vásárolni mentünk a Trend2-be. Vettünk Lafuma meleg pulcsit, nadrágot, kesztyűt, sapkát és kaptam Csilláéktól egy pár túracipőt. Köszönöm.Pénteken sok minden volt, este elmentünk bevásárolni, Ági vett ezt-azt. Szombaton és vasárnap Ági előadáson volt, ezért többet voltam az Ördögoromban. Vasárnap ebéd után nagyot kirándultam apával, legalább 6 km-t, fent az Irhásároknál. Hétfőn a szokásos menetrend volt, hatra mentünk Ágival az Urániába, Madáchot néztük meg, háromórás rajzfilm volt, kicsit nyomasztó darab. Kedden Móninál voltam, aztán 6-ra mentünk a Skót Misszió Budapesti Templomába, 7-kor kezdődött a STACCATO énekegyüttes koncertje, előtte próba volt. Itt a videó, én a Tell Vilmost énekeltem (eljött Édes Marica, Ági, Csaba Esztók, Csaba Laci és apuék). Köszönöm Zsófinak, sokat foglalkozott velem, kétszer a lakásán is voltam próbálni, ott van zongora. Koncert után Csaba Laci meghívott minket bablevesre. Utána még megnéztük a TV-ben a Maradj Talpon-t, szeretem, egyre többet tudok megfejteni. Szerda délelőtt itt volt Zita, és most jól ment, egyre szebben ragozok. Mészáros Éva mondta Zitának, hogy nagyon sokat javult a hangos olvasásom, teszt volt. Utána  a pincében kondiztam (bringa és boksz)

A kórussal, 2011 12 13 Zsófival, 2011 12 13 A család, 2011 12 13 Hárman - Maradj talpon nézés

Mikulásajándék: kedden kicsit meg tudtam mozdítani a lábfejem! És észrevettem, sokkal jobban értem az e-maileket!
A lovaglásról itt egy rövid videó, jobb kézzel is fogom a gyeplőt, szár nélkül labdázok. És a vasárnapi úszás-videó:

Csaba Anikó: és tegnap este volt a jó évforduló! Ha már múltkor a szomorúságomat is megosztottam Veletek, akkor a jót is ideírom! Most volt Péter „második” születésnapjának az évfordulója, hiszen három éve, 7-én este ébredt fel a mesterséges kómából. Felébredt, megismert minket és értette, amit mondtak neki (angolul, németül, magyarul). Életünk egyik legszebb, legboldogabb estéje, volt, amit nagyon bensőségesen, szépen ünnepeltünk meg.

Csütörtökön este Orsi 30 éves szülinapját ünnepelrük. Anyukája nagyon finomat főzött, anya tortát csinált.
Egész héten készültem, minden nap mentem úszni. Szombaton volt a vegyesváltó. Laci beteg, eltörte az ujját, helyette Dávid jött, Laci fia. A váltó: Gábor, Dávid, apa, én. Kicsit elégedetlen voltam, lecsúszott a szemüvegem a rajtnál. Édes Marica, Bánlaki Tamás, Éles Csaba, Kiricsi Jancsi és a Csaba Laci család is jött megnézni. Úszás után Ceragem ágy, aztán még képeket válogattunk, Ági egy összeállítást csinált Orsinak  estére. 11-re mentünk a kocsmába, ott volt a szülinapi buli. Éjfél után jöttünk el, tömeg volt, jó sokat beszélgettem.
Vasárnap egyedül mentem az uszodába. Kicsit jobb időt úsztam. Ott volt Mészáros Éva és Örley Zita (logopédusok), Filep Aladár, örültem nekik. Ördögoromban ebédeltünk, délután pihentünk, aztán Ceragem, utána kocsmáztunk Ágival, Jojóval, Faluvégi Andris névnapját ünnepeltük.
Hétfőn OORI – énekeltem, logopédia, úszni voltam, torna Timivel és Ördögorom.
Az uszodában és a bulin is sokan örültek nekem, mondták, hogy sokat javultam.

1. nap 2. nap, a váltó

Mészáros Éva, Peti, Örley Zita 2011 12 04

Csaba Anikó: Olt Éva, Szabó Kati, Répássy Ildi, Anti és a többieknek is köszönjük az érdeklődést, támogatást.