Pénteken a táncon bohóckodtam, jó volt. Szombaton Ágival ajándékokat vettünk a KÖKI-ben. Vasárnap délután is volt tánc, Ági náthás volt a hétvégén, nem akart jönni, de unszoltam (ezt Péter használta így!), és elmentünk. Nagyon jó volt, volt Zumba és többféle tánc, nem csak mi voltunk, hanem sokan. Nagyon élveztem. Hétfő a szokásos, Mészáros Éva és Timi, utoljára volt az ünnep előtt óra, adtam apró ajándékokat. Kedd sűrű volt, először Gelányi Laci, aztán Zita, tőle kaptam ajándékot is, Móni, lovaglás – Krisztitől kaptam egy kite-ozós mézes mackót, nagyon aranyos. Este a JBP kocsmában voltam Bánlaki Tamással és Vujevits Janival. Ma délelőtt Gelányi Laci volt Csepelen, jól ment. Elindultam délután Csepelről Agnétához, ma van a születésnapja, de a nagy forgalom miatt nem értem oda, elkéstem volna Mónitól.

2 thoughts on “

  1. Péter nem említette, de mi Gáborral nagyon nagy dolognak tartjuk, hogy múlt hét csütörtökön Péter az OORI-ból egyedül jött a városba, egy Rákóczi útti címen, az Uránia mozival szemben kellett találkoznunk. Aggódtam, hogy fog odaérni,hogy fog parkolni. Azt javasoltuk,hogy jöjjön a Corvin parkolójába, ott mindig van hely. Mi már 1/4 órával hamarabb ott voltunk, és vártunk, vártunk, esett az eső. 2 óra előtt pár perccel Peti telefonált, hogy ő már ott van, bekanyarodott az egyik mellékutcába, leparkolt, elintézte a parkolást, és a ház előtt vár minket.:-).

    • De jó ezeket olvasni. Ezek ugyanúgy a fa alá kerülnek mint minden más ajándék.
      Boldog, békés karácsonyt.
      Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .