Balatonakali, SUP-találkozó

8 nagy

1 a2 a3 a4 a7 a5ab5 cP10606479

 

Elnézést, hogy eltűntem, de nem voltam itthon, anyuék Berlinben voltak, így csak most tudunk jelentkezni.
Balatonon voltam 6 napot, meleg volt, 30 fok. Lakókocsiban aludtunk, királyi volt.
Szerveztünk Ágival egy SUP-találkozót szombatra, pénteken hidegfront jött, és szombatra éppenhogy elmúlt a zápor, de jó volt. Sokan eljöttek, összesen vagy negyvenen voltunk, kicsik – nagyok. Orsiék – Gáborék, Nikiék, Eszter, de új emberek is jöttek. Volt jóga is, öten pózoltunk, de sajnos eleredt az eső. Jó volt újra együtt lenni!
A SUPokkal mászkáltunk, vevőket kerestünk, de sokat paddleztünk is, nagyon jól sikerült.
Csütörtökön elmentem Örvényesre beszélni egy régi ismerősömmel. Pénteken meglátogatott Eszter és Judit (Eszter unokatesója) egész családja, öt gyerek, mozgalmas volt! Eszter és én sokat beszélgettünk. Akaliból a bicikliüzletes eljött megnézni a deszkákat, érdekli! Vasárnap Akaliban a strandon bizományba vettek két SUPot. Eladtunk három darabot, ügyesek voltunk!
Hétfőn az Ördögoromban anyával email – címeket rendeztünk. Kedd a szokásos menet, Fürgelábak, délután munka. Szerdán nagyon jó napom volt! Megdicsért a FürgeLábak a lapockám miatt, 3 új mozdulatot tudtam segítséggel megcsinálni. Zita is különösen megdicsért, nagyon örültem! Utána Ördögoromba mentem, fürödtünk és játszottunk a gyerekekkel, apával fejeltem, sokkal jobban ment, mint tavaly! Beszélgettünk, sokat nevettünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .