Egy hét szabadság – pihenés és sok tennivaló, munka

Szombaton zsúr volt Csopakon, Bite Pali és Barbinál,sokan voltunk, ettünk (pazar volt a gulyás), ittunk, beszélgettünk. vagott 13070048

(Anikó: Péter hívta fel a figyelmemet, csak rá süt a nap)
Este másik „buliba” mentünk, Benson Marcellhez és a feleségéhez. Eszti barátai, jó volt. Esztónál aludtunk. Vasárnap Szonjáékkal is találkoztunk a strandon, beszélgettünk és Marcell is megnézte, kipróbálta a SUPot. Jó sokan lettünk, Szonja, Allé, Sári és Márk is kipróbálták a deszkát. Lejött Ildi és Eszti is a strandra. Laci és Ildi este hazamentek, mi megint Esztónál aludtunk. Este kártyáztunk, bezsebeltem a nyereményt. Jól éreztük magunkat. Hétfőn lustálkodtunk, Eszter Budapestre ment, mi ott maradtunk aludni, köszönjük a lehetőséget. Hétfőn Szonjáékkal találkoztunk Dianánál és Zolinál, jó volt beszélgetni, tudom, hogy Diána mindig olvassa a blogot. A többiek csúszdáztak, Ági a kötélen egyensúlyozott.

Pannonhalma 13070061Kedden délután átmentünk Veszprémbe koncertre, nagyon jó volt az egész atmoszféra. Újra Esztónál aludtunk. Szerdán elindultunk a Fertő tóhoz, megálltunk Pannonhalmán a bencés szerzeteseknél. Pazar volt a kolostor, ott is aludtunk. Csütörtök reggel a Fertő tóhoz mentünk, körbejártuk. Paddleztünk, nagyon szép a tó, a strand olcsó volt, és ott sokkal jobban leresnek. Rengetegen SUPoltak. Pénteken este visszamentünk a Balatonra, közben megálltunk Parndorfban. Nem vettünk semmit, kicsit nézelődtünk. Este érkeztünk meg Siófokra,Uracs Annamarinál aludtunk, ő a jógaoktató. Szombaton volt a jógabuli, nagyon jó volt a hangulat, mi is adtunk SUP-okat, kb. negyvenen jógáztak, pedig hullámzott a víz. Beszélgettem egy pólóssal, Fokföldön pólózik, egyébként szörfös is. Ott volt Lilla és Jézus is, jó volt találkozni velük. Eljöttek Filemonék is, mind az öten, beszélgettünk, élveztem.

SUP joga

Vasárnap Ági még jógázott két emberrel, aztán elmentünk az Ezüst partra Filemonékhoz, aranyosak voltak, katamaránoztunk is.  Megnéztük a Coca Cola Beachet, de nem találtam ismerőst. Utána irány Budapest, letelt az egyhetes szabadság, jól elfáradtam.
Ma már munka, délelőtt Zitával volt óra, megdicsért. Aztán úszás és Ördögorom.