Elnézést, hogy hetekre eltűntem!

Először is elnézést kérünk, hogy ilyen sokáig nem írtam. Nagyon el voltam foglalva az év elején.
Újra rendszeresen dolgozok, 2 x egy héten. Fárasztó, de élvezem. Mindig jön be valaki ismerős az üzletbe, gyorsan elmúlik a délután.

Folytatom a régi terápiákat, de idén hetente járok egy nagyon kemény izom/ízületi lazításra is. Nehezen bírom ezeket a nyújtásokat, iszonyú fájdalmas. Biztos vagyok benne, hogy ez is segíteni fog.
Elmentem Óbudára egy pránanádihoz, aki megkezelt, mellette egyedül is folytatom, amit Diától tanultam.
Többször voltam színházban. Apával az Operaházban a Denevért néztük meg, látványos, jó előadás volt. Anya helyett mentem, dolgoznia kellett. Asztalos Bencét is láttuk a Kongresszusi Központban Gáborral, jól szórakoztunk.
Sok filmet is megnéztünk, különösen a Madár (Bird) tetszett, ajánlom másoknak is. A Lavinát viszont nem.
Újra jól alszom, előtte sokat kínlódtam.
Anya és apa elutazott Németországba egy hete, így én vigyáztam az Ördögoromra. De már helyreállt a rend, újra otthon, a lakásomban lakok. Válogattunk, előhívattunk régi és új fényképeket, amelyeket a falra szeretnék kitenni, apa fogja feltenni.

10937482_10204729121361621_409473055_n 10952164_10204729121721630_1567360610_n

Karácsony és Újév

10866012_774998015870047_5087773675601137118_oA Városmajor utcai usziban gyerek-úszóverseny volt decemberben, ahol SUP bemutatót is tartottunk. A SUP-pal is versenyeztek a gyerekek. Ott volt Szilágyi Lilu, ifi olimpiai bajnok, ő is kipróbálta, ügyesen evezett. Nagyon sokan voltak és mindenki élvezte, Kiricsi Jancsi is tartott SUP-bemutatót, ügyes volt.
Szóltak a Homasitából karácsony előtt, hogy nagy a forgalom, segíteni kellene. Így beálltam, és két napot dolgoztam. Mindenki barátságos volt, mintha végigdolgoztam volna az őszt.
Karácsony előtt Gabó bárányhimlős lett, így leszűkült az együtt karácsonyozás. Csaba Laciék csak este, Gáborék után jöttek át hozzánk vacsorázni. Első nap a Cselényi család volt itt, Diával (Balázs menyasszonya) megbeszéltük, hogy fog velem Pránanadizni. Másodnap a temetőbe mentünk, ahol őzeket láttunk, ezen nagyon csodálkoztunk.
Anya szülinapjára szép rózsákat vettem, örült neki. Estére vendégeket hívtak, tizennyolcan voltak. A gyerekek sokat voltak az Ördögoromban, Lackón 31-én reggelre jött ki a bárányhimlő. Anya tésztavágó gépet kapott karácsonyra, a gyerekekkel próbálták ki, nagyon finom diós és mákos tésztát csináltak!
Mostanáig 4 alkalommal pránanadiztam, kedvezőek a tapasztalataim, pl. újra tudtam jól aludni utána. Otthon egyedül is gyakorolok, kb. napi 1,5 óra, amit ezzel töltök.
Szilveszterkor Gáboréknál petárdázás volt, ahová átjöttek Szapiék is a 3 gyerekkel. Hála Istennek senki nem sérült meg, Gábor ügyesen csinálta a gyújtogatást. Éjfélkor együtt koccintottunk és kívántunk Boldog Újévet. Megnéztük a TV-ben a Himnuszt, sőt együtt énekeltük, ÉN IS tudtam végig!!!
Elsején anya finom lencsefőzeléket és palacsintát készített, mindenki jól evett.
Többször voltam az elmúlt két hétben moziba, a gyerekekkel megnéztük az Asterixet, nagyon örültek neki.