Karácsony és Újév

10866012_774998015870047_5087773675601137118_oA Városmajor utcai usziban gyerek-úszóverseny volt decemberben, ahol SUP bemutatót is tartottunk. A SUP-pal is versenyeztek a gyerekek. Ott volt Szilágyi Lilu, ifi olimpiai bajnok, ő is kipróbálta, ügyesen evezett. Nagyon sokan voltak és mindenki élvezte, Kiricsi Jancsi is tartott SUP-bemutatót, ügyes volt.
Szóltak a Homasitából karácsony előtt, hogy nagy a forgalom, segíteni kellene. Így beálltam, és két napot dolgoztam. Mindenki barátságos volt, mintha végigdolgoztam volna az őszt.
Karácsony előtt Gabó bárányhimlős lett, így leszűkült az együtt karácsonyozás. Csaba Laciék csak este, Gáborék után jöttek át hozzánk vacsorázni. Első nap a Cselényi család volt itt, Diával (Balázs menyasszonya) megbeszéltük, hogy fog velem Pránanadizni. Másodnap a temetőbe mentünk, ahol őzeket láttunk, ezen nagyon csodálkoztunk.
Anya szülinapjára szép rózsákat vettem, örült neki. Estére vendégeket hívtak, tizennyolcan voltak. A gyerekek sokat voltak az Ördögoromban, Lackón 31-én reggelre jött ki a bárányhimlő. Anya tésztavágó gépet kapott karácsonyra, a gyerekekkel próbálták ki, nagyon finom diós és mákos tésztát csináltak!
Mostanáig 4 alkalommal pránanadiztam, kedvezőek a tapasztalataim, pl. újra tudtam jól aludni utána. Otthon egyedül is gyakorolok, kb. napi 1,5 óra, amit ezzel töltök.
Szilveszterkor Gáboréknál petárdázás volt, ahová átjöttek Szapiék is a 3 gyerekkel. Hála Istennek senki nem sérült meg, Gábor ügyesen csinálta a gyújtogatást. Éjfélkor együtt koccintottunk és kívántunk Boldog Újévet. Megnéztük a TV-ben a Himnuszt, sőt együtt énekeltük, ÉN IS tudtam végig!!!
Elsején anya finom lencsefőzeléket és palacsintát készített, mindenki jól evett.
Többször voltam az elmúlt két hétben moziba, a gyerekekkel megnéztük az Asterixet, nagyon örültek neki.

2 thoughts on “Karácsony és Újév

  1. A Himnuszt 6 év óta most először énekeltük együtt, fantasztikus volt figyelni és hallgatni Pétert, hibátlanul tudta!

  2. Úgy érzem, muszáj reagálnom a Nők lapja cikkre. Nagyon szomorú írást csináltak belőle, talán ez volt az alapkoncepciójuk, sosem fogjuk megtudni. Sok mindenről, jókedvűen beszélgettünk a riport készítésekor. Meséltük Péter fantasztikus meglepés-szülinapi partiját, hogy milyen sokan segítettek, segítenek a mai napig, hogy mennyi szép pillanatunk is volt az eltelt évek alatt, hogy milyen sokan maradtak mellettünk a mai napig, de sajnos mindezek kimaradtak a cikkből. Sajnálom, mert azért vállalunk ilyen „szereplést”, hogy pozitív példát mutassunk másoknak, hogy sosem szabad feladni, menni kell előre, van értelme. Na ebből semmi nem jött le ebből a cikkből. KÁR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .