Szakaszosan töltünk fel képeket, videókat. Érdemes az előző, a 255. bejegyzésbe is belekukkantani, új képek kerültek oda, és egy videó a táncóráról, ahol Andris okít.

Szombaton elmentünk Boldizsár és Viki esküvőjére, Cselényi Boldizsár az unokaöcsém, Angliában élnek.

Péter & Ági, Gábor & Orsi az esküvőnViki&Boldizsárcsalád az esküvőn

Vasárnap elmentünk kirándulni Szentendrére, aztán továbbmentünk Visegrádra. Boboztunk, fék nélkül 🙂 száguldoztunk. Király volt. Megmásztuk a Várat, és piknikeztünk a fűben. Pompás volt az egész nap.

SzentendrePedro Szentendréd a kávézóbanSzentendrePedro SzentendrénSzentendreSzentendrePéter fotózottPedro amint beveszi a visegrádi váratíjászat VisegrádonPedro, Ági & a Dunakanyarkilátás a visegrádi várrólÁgi VisegrádonPedro és a visegrádi várPéter és a DunakanyarVisegrádPéter a visegrádi vár bejáratábanvisegrádi látkép

Ma (hétfőn) húsvétozni mentünk rokonokhoz, temetőben is  voltunk. Nagyon jó volt. Ági először találkozott apa rokonaival. Utána ördögoromba mentünk, és együtt ebédeltünk Gáborral, Orsival, Gabóval és Lacikával. Ebéd után sokáig a kezemben fogtam (most először!) a babát. Mennyei volt! Nem sírt, nézelődött az ölemben, és mosolygott. Isteni volt. Ági is most fogta először a babát, és ő is nagyon élvezte.

húsvét a rokonoknál, Péter és LacilocsolkodásPedro és Gabó a húsvéti ebédenLacika Péter karjaibanLacika Pedro ölébenLacikaLacika Ágival

Vasárnap és Hétfőn is elmentünk biciklizni. Nagyon féltem, és mégis izgalmas volt. Íme a videó, az első biciklileckéről:

Pedro

 

Táncóra, április 15-én:

Anikó

Lovaglás: korábban Peti a jobb kezével elég rövid ideig tudta tartani a gyeplőt, utána elfáradt, elengedte és csak a bal kezével dolgozott. Tegnapelőtt viszont észrevehetően sokkal hosszabb ideig irányított két kézzel! Sajnos fotó nem készült, mert elég sötét volt.

A képek is tanúsítják, Agnéta és Borisz meglátogatták Petit a múlt hét végén.

Kivételesen Gábor kite-ozik, Péter filmezi és közvetíti, halljátok:

 

Borisz Borisz, Agneta, Pedro Borisz a vagány sapkájában!

Irhásárok túra (5km):

IrhásárokPedro elfáradt és kipurcant :)pincér!Pedro a rengetegben

Gabó és a kistesó:

Gabó és LacikaGabóGabó Lacikával

 

Ági és Én fáradtak voltunk, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a Velencei tóra pihenni. Szuper volt. Hétfő reggel Pákozdra mentünk gyalogtúrára (pihenés képpen…). Nagyon szép időnk volt. Szinte végig rövidnadrágban voltam, meleg volt. Megmásztuk a hegyet. Aztán elmentünk az arborétumba ami hétfő lévén zárva volt, így beültünk a közeli halászcsárdába enni. Nagyon finom halászlét ettem. Kedden eszméletlen jó szél volt, ugyhogy kite-oztunk (kicsi sárkánnyal). Olyan jó szél volt végig, hogy az 5 napból amit ott töltöttünk, 4 napon tudtunk napfényben kiteozni. Később visszamentünk az arborétumba, nagyon szép volt, de mivel közel volt az autópályához, nagyon zajos volt. Volt az arborétumban egy kötélpálya, amin Ági leszáguldott, nagyon élvezte. Én nem mertem, de Ági azt mondta, miért ne? Így hát én is leszáguldottam, és NAGYON élveztem!!! Hotelben úsztunk, és kondiztam kétszer is (sífutás, futás, bringa). Megpróbáltam a súlyokat is, fárasztó volt, nehéz mégis nagyon élveztem. Voltunk sókamrában, sutyiban kipróbáltuk a masszázságyat, vicces volt. (az egész wellness hotelben 6an voltunk összesen) többnyire csak mi saunáztunk, jacuzziztunk, úsztunk. Elmentünk Csókakőre kirándulni, megmásztuk a várat. Nagyon meredek volt, nagyon fárasztó, de hatalmas sikerélmény volt, hogy sikerült megmászni.

Még az elutazásunk előtt vettem egy órát (mindent tud), Árpi (kiteos) hozta. KÖSZÖNÖM neki!

A legnagyobb hír azonban, hogy megszületett Lacika!!! Amint hazaérkeztünk rohantunk hozzá a kórházba meglátogatni. Nagyon élveztem! Pénteken este tejfakasztó bulin voltunk.

Pedro

Csaba Lacika személyesen :)négyesbenPéter Csaba Lacival a tejfakasztónunokatesók a tejfakasztón

Velencei tó:

pedro kedvenc képe, nagyon büszke erre!együtt a wellness hotel teraszán a napfénybenegyüttfúj rendesen..Ági úton..a csókakői vár megmászása Péter számára hatlamas feladat volttúra Pákozd-Sukorónvelencei tó a szobánkbólÁgi sárkánnyal a szélbenlátvány a csókakői vár tetejérőltúra Pákozd-Sukoróna wellness szálló partjántúra a Pákozd-Sukorói arborétumbantavasz az arborétumbansárkányozás Gárdonybanreggeli látvány a hotelszobánkbóla csókakői vár(rom) lépcsője (Péternek kihívás volt)újabb szeles nap Gárdonybanfúj a szél rendesen (Gárdony, a szállodai szobánk teraszán)Velencei tó, Gárdonypedro a sárkánnyal Gárdonybana hotel teraszánPedro telefonál a nádasban