Szakaszosan töltünk fel képeket, videókat. Érdemes az előző, a 255. bejegyzésbe is belekukkantani, új képek kerültek oda, és egy videó a táncóráról, ahol Andris okít.

Szombaton elmentünk Boldizsár és Viki esküvőjére, Cselényi Boldizsár az unokaöcsém, Angliában élnek.

Péter & Ági, Gábor & Orsi az esküvőnViki&Boldizsárcsalád az esküvőn

Vasárnap elmentünk kirándulni Szentendrére, aztán továbbmentünk Visegrádra. Boboztunk, fék nélkül 🙂 száguldoztunk. Király volt. Megmásztuk a Várat, és piknikeztünk a fűben. Pompás volt az egész nap.

SzentendrePedro Szentendréd a kávézóbanSzentendrePedro SzentendrénSzentendreSzentendrePéter fotózottPedro amint beveszi a visegrádi váratíjászat VisegrádonPedro, Ági & a Dunakanyarkilátás a visegrádi várrólÁgi VisegrádonPedro és a visegrádi várPéter és a DunakanyarVisegrádPéter a visegrádi vár bejáratábanvisegrádi látkép

Ma (hétfőn) húsvétozni mentünk rokonokhoz, temetőben is  voltunk. Nagyon jó volt. Ági először találkozott apa rokonaival. Utána ördögoromba mentünk, és együtt ebédeltünk Gáborral, Orsival, Gabóval és Lacikával. Ebéd után sokáig a kezemben fogtam (most először!) a babát. Mennyei volt! Nem sírt, nézelődött az ölemben, és mosolygott. Isteni volt. Ági is most fogta először a babát, és ő is nagyon élvezte.

húsvét a rokonoknál, Péter és LacilocsolkodásPedro és Gabó a húsvéti ebédenLacika Péter karjaibanLacika Pedro ölébenLacikaLacika Ágival

Vasárnap és Hétfőn is elmentünk biciklizni. Nagyon féltem, és mégis izgalmas volt. Íme a videó, az első biciklileckéről:

Pedro

 

4 thoughts on “

 1. Szia Peti!

  Gratulálok a legújabb közlekedési eszköz meghódításához! 🙂

  Sajnálom,hogy nem találkoztunk Ligeten:( DE bepótoljuk a közeljövőben! 🙂

  puszi
  Petra

  • Sirály!!! Ehhez a pár méterhez gratulálok, az egyensúly tökéletes, a többi majd jön magától. Hajrá!

   barnabás

  • imadom kinyitni ezt a honlapot! mindig tele van jobbnal jobb hirekkel, kepekkel, videokkal! a sok mosolygos arc engem is minden nap mosolyra fakaszt! puszi, szonja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .