Ez a hét is gyorsan eltelt, minden jól ment. Zita megdícsért, mert egész mondatokban beszélek. Gelányi Laci is megdicsért, jól ment a karemelés, büszke vagyok az eredményre. Móni szintén megdícsért nagyon sokat guggoltam egyfolytában, jól. 

Kondorosi usziban, mindig megpróbálkozom a vízből kiszállásnál a korláttal, de sajnos ezúttal sem sikerült, viszont most csak kis híja volt, majdnem megvolt! (Ebben az a nehéz, hogy jobb kézzel és jobb lábbal is aktívan kell részt vennem a mozgásban. Jobb lábbal sikerült, jobb kézzel is sikerült megfognom, de sajnos elengedni nem.)

Pénteken Csaba Lacival TF Napon voltunk, kb. 1 órát, aztán Ágival átmentünk a Gödörbe, ami tömve volt. Volt egy fotókiállítás régi képekkel, amit megnéztünk.

Szombaton Ági rokonainál voltunk kerti partin. Nagyon finomakat ettünk. Fociztam Zalánnal (Ági keresztfia) és Rockyval (ő egy lasztifüggő labrador retriever). Rocky állandóan hozta a palackot, labdát, folyton el kellett neki dobálni. Azt találtam ki, hogy hullahoppkarikázzunk :)). Nem nagyon ment senkinek, de jókat derültünk legalább. 

Ma (vasárnap) táncolni voltunk, nagyon izmos volt, Faluvégi Andris megdolgoztatott minket. Tánc után pedig elmentünk felköszönteni anyát, anyáknapja alkalmából.  

Pedro

Pedro játszik RockyvalZalán talált egy csigát, így ő vele játszottZalán vezet játszásibólÁgi apukája , amint a tavaszi záportól óvja a kertipartitZalán próbálkozik a hullahoppkarikávalPedro és a hullahoppkarika :))Zalán és a dinnyeÁgi, Zalán, gesztenyepüré

One thought on “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .