Csaba Anikó: Elnézést kisfiam, sajnos kommentből nem lehet képet feltölteni, de szerettem volna kiegészíteni néhány képpel Peti és Ági bejegyzését. És ha már itt vagyok, elmesélem, hogy Peti elolvasta a pénteki logopédiaórára a Zitától kapott képregényt, és el is tudta mesélni a történetet, egyáltalán azt mondta Zita, hogy óra végén egyre többet beszélgetnek!

A hét gyorsan eltelt. (dolgosan)

Szombaton délben elmentünk felköszönteni Gabót a szülinapost és Gáborokat a névnaposokat. Nagyon jól éreztem magam! Este átmentünk Ági szüleihez, utána pedig moziba mentünk Ágival, a 127 óra c. filmet néztük meg. Nekem tetszett, Áginak nem.

Ma (vasárnap) délig aludtunk, utána bevásároltunk. Délután meglátogatott Veidner Marcell (kiteos / ~surfös), beszélgettünk. Felmerült, hogy jó volna egy alapítványi paddle evezést tartani a Balatonon. Jó ötletnek találtuk. (Természetesen én is paddleözni fogok!) 

Óraátállítás volt, így holnap korán kell kelni. (és ennek nem örülök)

Pedro

 Gabó a szülinapos, 2 éves lett!Gabó szülinaposApu a névnaposgyerkőcökkelGabó keresztanyuja az általa készített tortávalGábor a névnapos, sört csapolCsaba Dávid és Kriszti köszöntik az ünnepelteketGabó szülinapos, többnyire az autókat nézte az utcánApávalGabó és az ajándékApa fotózika szülinapossalPedro és GabóGábor és OrsiPedro, Gábor, Gabó és ÁgiCsaba Dávid, Krisztina, Péter és ÁgiGabó a 2 évespubPéter és Ági

Szombaton és vasárnap is elmentünk Ágival a Kopaszi gátra sétálni. Nagyon szép a park, új, modern, Gábor és Orsi voltak ott korábban, ezért néztük meg mi is. Akartunk kiteozni (kis sárkánnyal), de nem volt szél. Találtunk egy jó éttermet (café ponyvaregény) és nagyon finomat ettünk!

Hétfőn Ágival és Rozival elmentünk kiteozni Budakeszi Budaörs határán a repülőtér mellé. Viharos erejű szél volt, mégis pólóban voltam, meleg volt. Először Ági próbálta ki, és profi 🙂 utána én próbálkoztam és nekem is profin ment 🙂 Nehéz volt, a viharos szél miatt, kb. 1 órát játszottunk a kis sárkánnyal. Aztán autóba ültünk és elmentünk a hármashatárhegyre. Megmásztuk a hármashatárhegyet gyalog. A terep nem volt könnyű, de simán ment.

Kedden lovagolni voltunk Pátyon, és nagyon meleg volt. Azt találtam ki, hogy ezúttal nem a rámpáról szállok fel a lóra, hanem bár kis segítséggel, de rámpa nélkül! Nagy dolog! És most először lovagoltam terepen! Jó volt.

Lovaglás után a lovarda melletti terepen kiteoztunk apával és Ágival. Nagyon élveztük! Apa 7 éve próbálta korival először és most újra megpróbálta. Mindenki nagyon boldog volt, és örült a kiteozásnak.

Szerdán jól ment a logopédia Zitával, azt monda „megtáltosodtam” 🙂 (megdicsért).

Pénteken Faluvégi András megjött Japánból (nagyon izgultunk érte). Kivizsgáltatta magát, nem érte semmilyen sugárzás. Nagyon jó volt a tánc, nagyon élveztem. Utána moziba mentünk Ágival, a Fekete Hattyút néztük meg, vérfagyasztó volt..

Most hétvégén pedig kicsit pihenünk. 🙂

Pedro

3an a Hegyen :) (pihenő a Hármashatárhegy tetején)sárkányozás napsütéseben és viharos szélbenkiteozás Pátyon gyönyörű napsütésbenlovaglás Pátyonséta a Kopaszi gátnállovaglás Pátyonkiteozás apával :)PátyPedro Szilaj hátán Pátyonsárkányozás viharos szélbenforrócsoki a Café Ponyvaregényben (Kopaszi gáton)Apa kiteozik :)Kriszta, Szilaj és Maya (a labrador reti)fordult a kocka, ezúttal én oktatom Krisztát :)Pedro és Ági a Kopaszi GátnálSzilaj hátán3an a hegyen :)túra a 3as6árhegyenlovaglás Pátyon

Csütörtökön jött Orsi és Gabó, Orsi pocakja rendesen nőtt, megsimogattam Lacikát. Hívtak kórusba énekelni, megpróbálom. Bálint Éva (kognitív) megdicsért, jól ment. Utána úsztam, az is jól ment, most különösen. Voltam Móninál, a talpamon és a csípőmön dolgozik, rettenetesen fáj, de jó, hasznos! Pihentem és 8-ra kocsmázni mentünk, teltház volt. Bánlakival beszéltem meg, jött Gábor persze és Parti Janó és a felesége, Gubcsi Lajos és Eszter. Jót ettem, beszélgettünk. 11-re mentem haza. Pénteken Éles Csaba elvitt talpmasszázsra, aztán jött Gelányi Laci. Megdicsért, de fáradt voltam, azt mondta, pihenjek. Délután jött Gabó, nálunk aludt, megnéztem, ahogy fürdik. Utána Kondorosiban voltam úszni, apával, jól esett. Most napozom a teraszon, várom Ágit.

Pedro

Egy hete Ördögoromban! 2011 03 03 Uzsonna keresztapával, egyedül! 2011 03 10

LAcika simogatás, 2011 03 10 Együtt, 2011 03 10

Barátokkal kocsmázás, beszélgetés 2011 0310

Csütörtökön Gábor vitt el az OORI-ból, együtt ebédeltünk. Pénteken ismét táncolni voltunk, élveztem nagyon! Szombaton kondiztam Éles Csabával. Futottunk, asszimetria-gépen sieltem, bicikliztem (állva is!) és a lábamat „remegtető” gépen is edzettem. Ági dolgozik, így Ördögoromban ebédeltünk együtt. Vasárnap Minyon vitt el a templomba, a kocsiban beszélgettünk. Dani egy éve halt meg, gyászmise volt. Sokan eljöttek. Ági jött értem, elvitt a MÜPA-ba. Fantasztikus volt, amerikai dzsesszkoncert! Hétfőn nagyon megdicsért Mészáros Éva (logopédián), a két hete nehéz feladatot könnyen oldottam meg. Aztán úszni mentem, és Timivel kondiztunk. Megdolgoztat rendesen, én örülök. Hazaértünk és hatra Csaba Laci és Ildi vendégül látott, Ildi névnap, Eszter születésnap. Finomakat ettünk, beszélgettünk, én is! Kedden Móni masszírozott, a lábam nagyon fájt, de használ. Aztán Pátyon lovagoltam. A ló vicces volt, hirtelen vágtatott aztán futott. Előtte apával Memóriajátékkal játszottunk, vezettem! Korán lefeküdtem. Ma Zita is nagyon megdicsért, sokat javultam, egyre többet, ragozva beszélek! Itthon is bicikliztem, állva is és bokszoltam. Utána sétálni voltam apával, szép az idő.

Pedro

Pénteken Ági és én elmentünk táncolni. Élveztem. Féltem a tánctól, de nagyon jól ment és jól éreztem magam. Faluvégi András – Jojo gyerekkori barátom párja tartja a táncot. Most már minden pénteken megyünk táncolni!

Hétvégén a kocsmában ebédeltünk. Szuper volt. Utána nézelődtünk a Váci utcában, farmert akartunk. Nem tetszett, úgyhogy parfümöt vettem. Isteni!

Újra voltunk az Oxygén Wellnessben. Kondiztunk: futottam (gyorsan 4,6km/h-val), aztán bicikliztem állva! (3. erősségi szinten). Aztán egy asszimetria nevű gépen sífutottam. Aztán nem sorolom végig, de a gépek nagyrészét kipróbáltam ezúttal is. Aztán újra úsztunk (még mindig hideg a víz) úgyhogy szaunáztunk. A szaunában megismert egy szörfös (aki egyébként fogorvos).

Anya és Apa elutaztak Németországba, és Ördögoromban aludtunk Ágival, vigyáztunk Rozira. (rendes volt, éjszaka nem ébresztett fel minket!:) Ágival este beszélgettünk – majd másfél órát folyamatosan, gördülékenyen beszéltem!

Kedden Gelányi megdicsért (oldalra kellett emelni a kezem), nem sorolom mi mindent kellett csinálni, fáradt voltam. Este mentünk lovagolni Pátyra. Élveztem!

Pedro

Egy kis ízelítő a táncból, így sikerült, idővel majd megfordítjuk és sok-sok kép:

 

táncforgatás :)Gelányi LacinálJézus pózban :) foglalkozás Gelányi Lacinálfoglalkozáson Gelányi Lacinálfogalkozás Gelányi Lacinálfoglalkozáson Gelányi Lacivalállva a bringán! (nehéz, sok erőfeszítésbe kerül de sikerül!)hasizomgyakorlat az osygénbeníme a bizonyíték, ezzel a sebességgel futottam!fuuutááás!sííífuuutááááshasizomgyakorlategy kis szusszanás a bringánSzilaj (a ló) bemelegítSzilajjal száguldozunklóparkolóSzilaj és énSzilaj robogjutalomalmát kapott Szilaj