Szombaton és vasárnap is elmentünk Ágival a Kopaszi gátra sétálni. Nagyon szép a park, új, modern, Gábor és Orsi voltak ott korábban, ezért néztük meg mi is. Akartunk kiteozni (kis sárkánnyal), de nem volt szél. Találtunk egy jó éttermet (café ponyvaregény) és nagyon finomat ettünk!

Hétfőn Ágival és Rozival elmentünk kiteozni Budakeszi Budaörs határán a repülőtér mellé. Viharos erejű szél volt, mégis pólóban voltam, meleg volt. Először Ági próbálta ki, és profi 🙂 utána én próbálkoztam és nekem is profin ment 🙂 Nehéz volt, a viharos szél miatt, kb. 1 órát játszottunk a kis sárkánnyal. Aztán autóba ültünk és elmentünk a hármashatárhegyre. Megmásztuk a hármashatárhegyet gyalog. A terep nem volt könnyű, de simán ment.

Kedden lovagolni voltunk Pátyon, és nagyon meleg volt. Azt találtam ki, hogy ezúttal nem a rámpáról szállok fel a lóra, hanem bár kis segítséggel, de rámpa nélkül! Nagy dolog! És most először lovagoltam terepen! Jó volt.

Lovaglás után a lovarda melletti terepen kiteoztunk apával és Ágival. Nagyon élveztük! Apa 7 éve próbálta korival először és most újra megpróbálta. Mindenki nagyon boldog volt, és örült a kiteozásnak.

Szerdán jól ment a logopédia Zitával, azt monda „megtáltosodtam” 🙂 (megdicsért).

Pénteken Faluvégi András megjött Japánból (nagyon izgultunk érte). Kivizsgáltatta magát, nem érte semmilyen sugárzás. Nagyon jó volt a tánc, nagyon élveztem. Utána moziba mentünk Ágival, a Fekete Hattyút néztük meg, vérfagyasztó volt..

Most hétvégén pedig kicsit pihenünk. 🙂

Pedro

3an a Hegyen :) (pihenő a Hármashatárhegy tetején)sárkányozás napsütéseben és viharos szélbenkiteozás Pátyon gyönyörű napsütésbenlovaglás Pátyonséta a Kopaszi gátnállovaglás Pátyonkiteozás apával :)PátyPedro Szilaj hátán Pátyonsárkányozás viharos szélbenforrócsoki a Café Ponyvaregényben (Kopaszi gáton)Apa kiteozik :)Kriszta, Szilaj és Maya (a labrador reti)fordult a kocka, ezúttal én oktatom Krisztát :)Pedro és Ági a Kopaszi GátnálSzilaj hátán3an a hegyen :)túra a 3as6árhegyenlovaglás Pátyon

3 thoughts on “

 1. De jó volt végignézni! Hiába beszéltünk telefonon, egész más, ha képeket is látok! Sokat nem pihenhettetek ma, ha ennyi képet feltettetek!

  • Szia Peti!

   Csatlakozom az előttem szólóhoz,mert olyan jó nézni a képeket és látni milyen jól érzitek magatokat! 🙂
   még! még! még! még! sokat szeretnénk látni:)

   millió puszi
   Petra

  • Sziasztok!

   Egy kis zenei aláfestés és egy szép természetfilm a természetet kedvelő emberekkel és állatokkal.Olyan relaxáló film lenne.
   Jó nézni Titeket.
   Puszi Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .