Pénteken Ági és én elmentünk táncolni. Élveztem. Féltem a tánctól, de nagyon jól ment és jól éreztem magam. Faluvégi András – Jojo gyerekkori barátom párja tartja a táncot. Most már minden pénteken megyünk táncolni!

Hétvégén a kocsmában ebédeltünk. Szuper volt. Utána nézelődtünk a Váci utcában, farmert akartunk. Nem tetszett, úgyhogy parfümöt vettem. Isteni!

Újra voltunk az Oxygén Wellnessben. Kondiztunk: futottam (gyorsan 4,6km/h-val), aztán bicikliztem állva! (3. erősségi szinten). Aztán egy asszimetria nevű gépen sífutottam. Aztán nem sorolom végig, de a gépek nagyrészét kipróbáltam ezúttal is. Aztán újra úsztunk (még mindig hideg a víz) úgyhogy szaunáztunk. A szaunában megismert egy szörfös (aki egyébként fogorvos).

Anya és Apa elutaztak Németországba, és Ördögoromban aludtunk Ágival, vigyáztunk Rozira. (rendes volt, éjszaka nem ébresztett fel minket!:) Ágival este beszélgettünk – majd másfél órát folyamatosan, gördülékenyen beszéltem!

Kedden Gelányi megdicsért (oldalra kellett emelni a kezem), nem sorolom mi mindent kellett csinálni, fáradt voltam. Este mentünk lovagolni Pátyra. Élveztem!

Pedro

Egy kis ízelítő a táncból, így sikerült, idővel majd megfordítjuk és sok-sok kép:

 

táncforgatás :)Gelányi LacinálJézus pózban :) foglalkozás Gelányi Lacinálfoglalkozáson Gelányi Lacinálfogalkozás Gelányi Lacinálfoglalkozáson Gelányi Lacivalállva a bringán! (nehéz, sok erőfeszítésbe kerül de sikerül!)hasizomgyakorlat az osygénbeníme a bizonyíték, ezzel a sebességgel futottam!fuuutááás!sííífuuutááááshasizomgyakorlategy kis szusszanás a bringánSzilaj (a ló) bemelegítSzilajjal száguldozunklóparkolóSzilaj és énSzilaj robogjutalomalmát kapott Szilaj

 

6 thoughts on “

 1. Hat en besz…rok! Mar nem is tudom kovetni az esemenyeket es az EREDMENYEKET! Eszmeletlen vagy!!! Meg szerencse, hogy folyamatosan olvashatom a blogot, mert ezt nehez lenne egy szuszra elmeselni amikor talalkozunk (jo esetben evente 2 szer). Jo lenne, ha legalabb egyszer ti jonnetek!!! (Ez meghivas!)
  Puszi, szonja

  • Andris régen, egy látogatásuk alkalmával ajánlotta Péternek, hogy szívesen tanítja táncolni, szerinte hasznos lehet. Nagyon örültünk, amikor Péter mostanában felvetette, hogy felhívja Andrist, szeretne elmenni hozzá. Ő telefonált és egyeztetett (persze mi is a közelben voltunk), és nagyon készült. Nekem az a kép a kedvencem, ahol látszik a tartásán is, mennyire élvezte! Tegnap már a bőrtalpú cipőjét is előkészítette a pénteki órára! Fantasztikus, hogy ő gondolt ki újabb „fejlesztő” foglalkozást, olyat, amit kedvvel, szívesen, Ágival közösen tudnak csinálni. És a beszéd! Azok, akik még kapcsolatban maradtak Péterrel, és néha beszélgetnek vele, mindannyian tapasztalják, milyen sokat fejlődött mostanában. Engem minden hazatelefonálásnál megkönnyeztetett, milyen hosszú, kerek mondatokkal társalogtunk!

  • Ciao Pedro!

   Csak ámulok és bámulok!:o)
   Hihetetlen,hogy milyen kitartó vagy és kreatív,mert mindig kitalálsz valami újatt,amivel fejlesztheted magad!:o)
   A tánc isteni ötlet,mert olyan mozgás amit az ember élvezettel csinál és mellette jól átmozgat.
   A mozdulatokból ítélve nem könnyű,ám nagyon lendületes táncot választottatok: salsa?!?
   Erre próbáljátok ki otthon,szerintem élvezni fogjátok.Nem túl gyors! :o):cantos de sirena – inma serrano

   Milione bacetto !
   Petra:o)

  • Kedves Peti!

   Minden nap olvasom a naplódat. Kitartásod és kreativitásod csodálatra méltó. Sok erőt merítek belőle. Csak így tovább!

   Millió puszi,

   Marica

  • Szia Péter!
   Bámulatra méltó!
   A videót nézve jutott eszembe, hogy a tánc nem más, mint a vízszintes irányú gondolatok függőleges kifejeződése. De a felvétel szerint nektek még ezt is sikerült „korszerűsíteni”.
   Már a kifejeződés is példamutatóan vízszintes.
   Mennyi időt lehet ezzel megtakarítani!

   Előre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .