Sakk Ágival, 2011 02 19 a farsangi buliban :)Vezetés, 2011 02 20 Vezetés közben, 2011 02 20 Út közben, 2011 02 20 Először az OORI-ban, nem hoztak, ÉN VEZETTEM! 2011 02 20

Pénteken, lehet a szerdai uszoda – kondi hatása is, a gyakorlatok Gelányi Lacival nagyon jól mentek, új kargyakorlatokat is csináltunk! A logopédiával is elégedett voltam. Szombaton kicsit sakkoztunk Ágival. Este farsangi bulin voltunk, Ági western –  country jelmezben volt, én Popeye – spenót és pipa – voltam. Nagyon jó volt, táncoltunk. Éjjel kettőkor indultunk haza. Vasárnap autóba ültünk – automata Opel -, és az Ördögoromból Budakeszire az OORI-ba és vissza is vezettem, nagyon jó volt! Szabályosan mentem, néha 70-nel, nagyon izgultam és élveztem! Hétfőn nehéz volt a logopédia, újfajta feladatokkal dolgoztunk. Utána úszás, a torna elmaradt. Kedden már újra volt Móni, jólesett a „masszázs”, laza voltam. Siettünk Telkibe, megint én vezettem. A torna megint nagyon jól ment. Utána Pátyon volt lovaglás. Nagyon hideg volt, – 3 fok. Sínadrágot vettem, beöltöztem, és nem fáztam. Ma Zita volt délelőtt, nagyon nehéz volt, ő is újfajta feladatokat adott, egyeztetnek Évával.
Délután Gelányi Lacival dolgoztunk, járással kezdtünk, és azzal fejeztük be. Has- és láb gyakorlatok voltak, az egészséges oldali keresztizmokat erősítettük. Azért szükséges, mert az egészséges oldal izmai gyengülnek el, és ezért billeg a járásom még néha. A járást úgy is gyakoroltuk, hogy Laci megmutatja, hogy kell, miért csinálom rosszul, aztán mögém áll, fogja a derekam, a csípőm, közvetlenül mögöttem jön, irányít, hogy érezzem, hogy kell jól csinálni. Ezt aztán egyedül kell ismételgetnem. Elégedett volt, én meg nagyon fáradt, mindjárt indulunk Mónihoz.
Újdonság: tegnap elővettem a régi telefonkártyámat, újra él a régi telefonszámom! Nekem ez nagyon nagy dolog!!! Pedro: +36 704 532 416.

7 thoughts on “

 1. Nem is gondoljátok, a régi telefonszám használata milyen nagy dolog és öröm mindannyiunknak! Hát még amikor olyanokat mond Péter, hogy esélytelen, bújocskázunk!!! Aki nem látja (és hát kevesen látják), el sem tudja képzelni, milyen komolyan és sokat dolgozik Péter! Nem is tudom, honnan veszi hozzá az erőt, a kitartást, de csinálja!

  • Szia Peti!
   Hát Te mindig meg tudod lepni az embert.Ez baromi nagy előrelépés, hogy mertél és tudtál vezetni.Irtad korábban, hogy már nagyon szeretnél és el is jutottál,mint minden kitűzött újabb lépcsőfokhoz.Csak csodálni tudom a kitartásod, az erőd és a hozzátartozó mosolyod.ki nyerte a sakkot?:)

  • Február 13., IWIW:
   Petikém!
   Sajnos nem vagyok egy számitógép virtuóz és bármennyire is próbálok Neked üzenetet küldeni a blogodra mindig azt irja ki , hogy spam vagyok! Igy hát maradt az , remélem ezt is szoktad olvasni. Amit szerettem volna leirni a blogodra az az ,hogy nagyon büszke vagyok , hogy ilyen kitartó vagy és örülök annak , hogy láthattam az úszásod, szerintem ez nagyon jól sikerült! Édesapád elmondta, hogy a pillangó is megy, ami szenzációs!!! Kivánom, hogy kitartásod és eltökéltséged mihamarabb hozza meg számodra a várt eredményt!

   Ölellek : öregebbik HAJÓ

  • én folyamatosan ámulok, péter kitartásán, figyelem fáradhatatlan küzdelmét, csodálom kifogyhatatlan erejét. fürkészem a titkát, vajon hogyan csinálja?!

   (esetleg azt a mennyiségű figyelmet és szeretetet tudnám megemlíteni, amivel ti is, mi is körülöleljük őt.)

   van egy ősi, több ezer éves kínai könyv, a ji-king.
   „ji king” azt jelenti: „változás, baj, könnyűség, gond, nyugalom”. nevében a jelentése. erről szól, hogy hogyan vegyük a változást, bajt, gondot, könnyen s nyugodtan. ha tömören kéne összefoglalnom mi a könyv válasza erre, azt mondanám:
   „őrizni a szív derűjét, s a szellem éberségét. mert így lehet beteljesíteni a földön, mindent ami nehéz”.

   hiába értem, érzem ezt az igazságot, mégsem tudom alkalmazni.

   péternek ez megy.
   éli, minden nap.

   köszönöm, hogy vagy, és hogy tanítasz engem nap mint nap.

  • Szia Peti!

   Hát ismét egy újabb meglepetés Tőled! :)Fantasztikus milyen akaratod és kitartásod van!
   Minden elismerésem a Tiéd és remélem legközelebb Te hozol haza engem a DM koncertről! :o)

   Szeretettel ölellek!
   Petra

  • juj teljesen lemaradtam a fejleményekről! El sem hiszem, hogy milyen sűrű napjaid vannak Peti, és még én hittem, hogy elfoglalt vagyok, pedig hozzád képest semmi! De nagyon jó látni, hogy ilyen lendülettel csinálsz mindent, nekem (és szerintem még sokaknak) is erőt ad! Jó látni, hogy vezetsz, aztán nehogy a végén éjszakai rallyzás legyen belőle, vagy legalább hivj meg engem is! Bár lány létemre biztos szégyenben maradnék!:)
   Nagyon tetszenek a képek, amiket mindig feltöltesz!
   Csak így tovább Peti!

   Zsuzsi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .