Nászút Törökországban

Az esküvő után két héttel Törökországba utaztunk nászútra. Én néztem ki, hová menjünk, és Zsuzsi nagyon ügyesen megszervezte. 

Első utunk Kappadókiába vezetett. Először a híres föld alatti barlanglakásokat néztük meg, amelyek az első keresztények búvóhelyei voltak. Másnap kora reggel keltünk, hőlégballonozni mentünk. Fantasztikus érzés volt felemelkedni és körbe nézni. A vezetőnk ügyesen manőverezett. Tizenhatan voltunk a kosárban, de mindenki jól látott, és jól érezte magát. Megérte korán kelni, mert így láthattuk, amint a hegyek mögül egyszer csak feljött a nap.

Ezután Pamukkale volt a következő állomás. Ide busszal utaztunk. Ez a hely Egeszalókra emlékeztetett, csak nagyobb területen. Itt kétszer is megmártóztunk a 35 fokos vízben.

 

Az utolsó négy napot Isztambulban töltöttük. Nagyon jó helyen laktunk, mert minden nagy látványosság közel volt. Legjobban a Kék mecset tetszett, de a többi is érdekes és nagyon szép volt. Elmentünk egy 1,5 órás masszázsra is. A sok utazás után nagyon jól esett.