Sajkod, MÜPA

Csaba Anikó: Tegnap töltöttük le Peti telefonjáról a parlamentben készült videókat ezekkel a fotókkal együtt, azok az előző bejegyzésben vannak.

Első hó hétfőn - BudakeszinMÜPAMÜPAMÜPA

Szombaton ébredéskor még megvolt, utána egy órával már nem találtuk a telefonomat. Így telefon nélkül mentünk le Ágival a Balatonra. Az újságíró üdülőbe mentünk, de hiába csengettünk, nem jött senki. Ezután Sajkodra mentünk paddleozni, míg az idő nagyon szép volt. Paddle-ozás közben odajött egy régi szörfös barátom, Gyuri, aki meghívott a házába Sajkodra. Három napot voltunk ott. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat kirándultunk, és mind a három nap paddle-oztem, Ági egyszer próbálta. Sajkodon felsétáltunk egy magas hegyre, ahonnan panorámás kilátás nyílt az egész félszigetre és távolabbra is.

Szerda a szokásos menetrend, Zita, speed fitness, majd este Gelányi Laci. Csütörtök este Leviéktől – Javier Camaranagyon köszönöm, elhoztuk a futópadot, amit rögtön ki is próbáltam. Pénteken Zita megdícsért, majd Erzsébetre mentem speedfitnessre, először, aztán délután Gelányi Laci. Szombaton Nándi névnapot ünnepeltünk, Ági hívta meg az egész családot (kacsa, körte, almáspite, stb.), nagyon finomak voltak. Vasárnap pihentünk. Hétfőn a szokásos menetrend, logopédia, úszás, este MÜPA jazz koncert, nagyon élvezetes volt. Találkoztunk egy snowboardos barátom papájával. Kedden speedfitnesses edzés az Andrássy úton, délután 4-től úszás apával Budaörsön. Este prananadi 1,5 óra, majd edzés a futógépen.

Baba és Bunny, amerikai vendégek

Baba és Bunny itt voltak a héten Amerikából. Hétfőn Ördögoromba mentünk, ahol ők is ott voltak és az egész család (Gábor, Orsi, Gabó, Lacóka, Ági és én), vacsorára várta anya az amerikai vendégeket is. Kedden a szokásos speed-fitness, de Móni elmaradt. Este a Spoon étterembe voltunk a vendégekkel, jól éreztük magunkat. Szerdán megint a szokásos, Zita, Gelányi, Móni, és este 1 ½ órá pránanadit csináltam. Közben 2 órakor a Parlamentben voltunk, nagyon szép volt minden. Csütörtökön Szentendrére mentünk az amerikaiakkal, nagyon jó volt. Szép volt az idő, sokat vásároltunk, nézelődtünk. Délután megint 1,5 óra pránanadi volt. Este különleges étteremben voltunk, ahol finomakat ettünk, a vendégek hívtak meg minket. Mindenki jól érezte magát. Pénteken Zita megdícsért, nagyon jól ment a logopédia, utána speed fitnessen voltam, Gelányi Laci Csepelre jött, minden jól ment.  Apával írom a bejegyzést, kijött Csepelre hozzánk az Ördögorom kulcsért, mert nem vittek magukkal, és nem tudtak hazamenni.

2012 10 15 Szentendre Szentendre

Csaba Anikó: Péter még pénteken megírta Gáborral az új bejegyzést, de sajnos feltölteni nem tudták, mert a freeblog akkor is, mint mostanában gyakran,   elérhetetlen volt.  Most Balcsin vannak Ágival, az ünnepek után, ha hazajönnek, pótoljuk. Jó pihenést mindenkinek!

Pránanadi, paddle, konferencia

Hostessek a DivatMarketing konferencián

Péntek délután paddle-ozni voltunk Csepelen, Apu, Ági és én. Apu volt először, ügyes volt, aztán én következtem, és szél volt. Visszafelé eveztem – eveztem, de nem haladtam, szembefújt, de jól ment. Szombat, vasárnap Ági nélkül egyedül mentem Pránanadi tanfolyamon, reggel 9-től este 18 óráig. Jó volt, pl. meditáltunk, beszélgettünk, egymást kezeltük. Szombaton fáradt voltam, vasárnap már nem. Azóta minden nap gyakorolok. Hétfőn este Ági mamáját, Editet köszöntöttük a szülinapján. Nem aludtam jól 2 napig, ettől még speedfitness jól ment. Szerdán reggel jól ment a logopédia, majd meditálás és prána kezelés (kb. 1,5 óra, apával) következett. Este lerobbant az autóakku, ezért nem mentem Mónihoz, se Csepelre. Helyette Rozival kettesben sétáltunk. Csütörtökön Anya a Trend2-ben konferenciát szervezett és vezetett. Nagyon jó volt, mindenkinek tetszett. Több mint 90 ember volt. Szurkoltam anyunak, ügyes volt. Büszke vagyok rá. Ági fotózott, de apu, Gábor és én is segítettem ott a lebonyolításban, mi voltunk a hostessek, például. Mindenki elfáradt a végére.

 

Kisvizslák és hajókázás

Szombat:

Zalán vezet, mi pózolunk mögötte :)Zalánnal a hajónkisdunaPizza vezethajóval mentünk ebédelni :)Ágival a hajónPizza és Zalán a Zöld Békában :)Ági és ZalánZalán vezet :)Zalán kapitányyeeeeahhhPeti kormányoz

vasárnap:

a csapat Szarvas lesen Pátyontermészetvédelmi területen barangolunkAnyu Gabóval és az egyik kisvizslávalkistacskókén a kistacskókkalcsoportkép :)vizslaZsófi és Ági a nagy vizslákkalő míg ott voltunk a tálban ült és evettÁgi az egyik vizslávalÉn Zsófival és a nagy kutyákkalaz egyik kistacsi anyu ölébenÁgi Gabóval és az egyik vizslávalelfáradt...én és a vizsla

Próbálok otthon jógázni, alakul, jólesik. először remegett a lábam, most már nem. Ez, a speedfitness –mindegyik segít. Csütörtökön kipróbáltuk a felfújható paddle-t. Jó volt az idő, beleestem a Dunába, de nem volt hideg a víz. JÓ volt ketten egyszerre evezni. Sárkányhajósok voltak ott edzeni, ők is kipróbálták. Szombaton hajózni voltunk, Taksony – Csepel – Taksony. Áginak és Pizzának is van vízi jogsija. Jó volt. Vasárnap Pátyra mentünk vizsla- és tacskónézőbe, Zsófihoz. Nagyon élveztük. Anyáék és Gabó is ott voltak. Nagyot sétáltunk, azon a létrán, amin régen nem tudtam átmászni, most nehezen, de sikerült. Büszke vagyok. az volt a baj, hogy nagyon keskeny a létra. Összesen hatan voltunk, láttunk szarvasokat, vagy 20 darabot. A kiskutyák édesek voltak. Este Ági anyukájáéknál voltunk, akkor jött meg Olaszországból, keresztmamával voltak. Hétfőn csak három foglalkozás volt, logopédia, úszás, és még volt két alkalom az akupunktúra-bérletemből, így odamentem. Este moziba voltunk, de eljöttünk, mert nem tetszett. Ma jógáztam, aztán speedfitnessen voltam, most az Ördögoromban vagyok. Megyek TRX-ni.