Sajkod, MÜPA

Csaba Anikó: Tegnap töltöttük le Peti telefonjáról a parlamentben készült videókat ezekkel a fotókkal együtt, azok az előző bejegyzésben vannak.

Első hó hétfőn - BudakeszinMÜPAMÜPAMÜPA

Szombaton ébredéskor még megvolt, utána egy órával már nem találtuk a telefonomat. Így telefon nélkül mentünk le Ágival a Balatonra. Az újságíró üdülőbe mentünk, de hiába csengettünk, nem jött senki. Ezután Sajkodra mentünk paddleozni, míg az idő nagyon szép volt. Paddle-ozás közben odajött egy régi szörfös barátom, Gyuri, aki meghívott a házába Sajkodra. Három napot voltunk ott. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat kirándultunk, és mind a három nap paddle-oztem, Ági egyszer próbálta. Sajkodon felsétáltunk egy magas hegyre, ahonnan panorámás kilátás nyílt az egész félszigetre és távolabbra is.

Szerda a szokásos menetrend, Zita, speed fitness, majd este Gelányi Laci. Csütörtök este Leviéktől – Javier Camaranagyon köszönöm, elhoztuk a futópadot, amit rögtön ki is próbáltam. Pénteken Zita megdícsért, majd Erzsébetre mentem speedfitnessre, először, aztán délután Gelányi Laci. Szombaton Nándi névnapot ünnepeltünk, Ági hívta meg az egész családot (kacsa, körte, almáspite, stb.), nagyon finomak voltak. Vasárnap pihentünk. Hétfőn a szokásos menetrend, logopédia, úszás, este MÜPA jazz koncert, nagyon élvezetes volt. Találkoztunk egy snowboardos barátom papájával. Kedden speedfitnesses edzés az Andrássy úton, délután 4-től úszás apával Budaörsön. Este prananadi 1,5 óra, majd edzés a futógépen.

One thought on “Sajkod, MÜPA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .