Csúszda, Normafán

Szombaton Normafán voltunk, Juli, Orsi, Gabó, apa, Gábor és én, lecsóparti volt. Gabó és én elmentünk barangolni, nagyon élvezte. Utána TRX-eztem kicsit apával a kertben, kb.  tíz percet, aztán délután elhoztunk Zarándtól egy felfújható paddle-t,  szeretném kiróbálni! Este 6-ra Kaffka húszéves érettségi találkozón voltam, nagyon jól sikerült. Kb. huszonöten voltunk, én éjjel ½ 2 -ig maradtam, kb. 15 még továbbmentek. Mondtam, hogy csináljuk közös képet, remélem, küldenek. Ezért sajnos nem tudtam menni Csaba Eszterhez szüretre, sem Zozika születésnapjára. Anya is találkozón volt, de ő egyetemin. Fáradt voltam, vasárnap délig aludtam.  Délután a Széchenyi fürdőbe mentünk Ágival, mindent kipróbáltam. Este dzsesszkoncertre mentünk Ágival, nagyon jó volt.

Hétfőn elkezdtünk egy ötnapos Nootropil kúrát, ezen a héten minden nap kell orvoshoz mennem. Jó volt a logopédia Évával, és Anett is megdícsért. Fáradt voltam, 8 után már lefeküdtem. Kedden sűrű programom volt. Egyedül vásároltam be otthonra, aztán speedfitnessen voltam, majd körzeti orvos a XI. kerületben, utána Móni Óbudán. Este vendégségben voltunk Dianánál és Kásás Zolinál, itthon van Szonja és Alex, a gyerekek magyar oviba járnak egy hónapig. Ott volt Jojó és Andris, Diana finomat főzött. Beszélgettünk, Ági laptopról levetítette az erdélyi képeket. Nagyon jó este volt!

Ma ismét kora reggel jött Gelányi Laci, megdícsért, aztán volt Zita, a logopédia is jól ment. Utána körzeti orvosnál voltam injekción.

Dianánál a csapat

2012.09.14. Apa palacsintát tölt Edit és Nondi, Ági szülei, 2012.09.16.

Változó volt az elmúlt hét, hol remekül aludtam, hol egyáltalán nem. Múlt csütörtökön Pölössel találkoztunk, beszélgettünk, hazajöttek Németországból. Szombaton az Ördögoromban voltunk, nagyon jó volt! Délután Ágival meglátogattuk Boriszt, a keresztfiamat, 3 éves volt, nagyon aranyos! Utána a Várba mentünk borfesztiválra, ez is jó volt, én is ihattam, a „sofőrszolgálat” 4500 Ft-ért hazavitt minket Csepelre. Legalább húsz ismerőssel találkoztunk, jól éreztem magam. Vasárnap Edit nap volt, Ági anyukája Edit, őt köszöntöttük. Hétfőn OORI, Mészáros Évánál szünet után először voltam órán. Úsztam, délután Anett. Kedden speedfitness, és újra jó volt, lászik a bicepszemen. Elmentem utána Klinczly Zsuzsihoz, arcmasszázsra, isteni volt! Ördögoromban aludtam. Rosszul. Reggel 8-ra jött Gelányi Laci, jól ment, aztán Zita volt, nagyon jól ment, pedig fáradt voltam. Délután Atlasz vizsgálaton voltam, lehet, hogy nem kell megcsinálni, holnap kiderül, röntgent csinálnak előtte. Tegnap és ma ittvolt Lacika és Gabó, labdáztunk mind a két nap. És sepertük az udvart, kisétáltunk a sarokra, autókat nézni. Imádom Gabót, ő is engem, mindig nagyon vár és örül nekem.

Csaba Esztóvál és Ágival a borfesztiválon a Budai várbanBorfesztivál, Budai várÁgival a borfesztiválonkilátás a VárbólEsztóval és Ágival borozunkén és a borom :)

 

Múlt péntek nagyon jó volt! Gabó ovódába kezdett járni, sírt nagyon két napig. Pénteken délben Orsi idehozta őt és Lacikát az Ördögoromba, mer ők esküvőre mentek. Gabó elment apával Budaörsre a Trendbe, aztán a repülőtérre, fagyiztak és csak utána jöttek haza. Én is idejöttem, hogy lássam őket, csak speedfitness volt, Zita nem ért rá. A torna nagyon jól esett. Gabóval játszottunk, mesét néztünk a laptopon.

Szombaton Csepelen, a  Skyward bázison voltunk, kipróbáltuk Ágival a lebegést (www.facebook.com/skyward.hu), azt mondják, jó hatású a stroke-ra is. Négy percig tart, Ági 1 x 2 percig, én 2 x 2 percig voltam. Nagyon jó volt az egész! Este parfümboltban voltunk Ágival ajándékot venni, de nem találtunk. Este szusit ettünk az Oktogonnál, Éles Csaba csatlkozott hozzánk. Utána a Párizsi Áruház tetőteraszán voltunk, Pazar a kilátás, a vár, a parlament, az estikivilágítás, isteni volt!

Vasárnap én elmentem újra parfümöt venni, és találtam Halásztelken a Plázában. Délután vendégek jöttek hozzánk, Kata, Cudar, Gábor, Gyöngyi, Zalán. Kagylót és rákot ettünk, Gábor főzte, isteni volt, kicsit csipős.

Hétfőn újra volt kognitív, jól ment, utána úsztam (egyedül, mint mindig), aztán Anett és én jöttünk haza Budakesziről, az autópályán defektet kaptunk. Lejöttünk még, és hívtam apát, aki megszerelte. A torna jól ment. Kedden Speedfitnessen voltam, nagyon jó volt. Este Móni kezelt, a nyelvem és a fogínyem is masszírozta, brutális volt, nagyon fájt, ez jó jel! Utána az Ördögoromba jöttem, este leckét írtam. Zita szerdán újra nagyon megdicsért. Itt van Lacika, mert Gabó beteg lett. Sokat nevettünk, édes, bohóckodik.

Csepel művek, itt van a szélcsatorna szárnypróbálgatásokPéter a szélcsatornában a szélgép

ááááááááááááá Ági levitál

 

kagylós vacsia csapat

Most töltöttünk fel új képeket, videót az utolsó három bejegyzéshez, eddig a freeblog gyengélkedett.

Csütörtök délután ismét volt masszázs. Este Gabóval Mézga családot néztünk anya laptopján az Ördögoromban. Utána sörfesztiválra mentem, egészen egyedül! Beszélgettünk, ott volt pl. Bánlaki Tamás, Mervó Tomi, Gubcsi Lajos és Eszter, Németh Örs. Nagyon élveztem. Pénteken speedfitnessen voltam, még most is izomlázam van! De jólesik. Szeretem a speedfitnesst. Utána fodrászhoz mentem, ilyen lett a hajam. Volt Gelányi Laci, 2 hónapja először, nyújtottunk. A nyújtás fájdalmas, nem a stroke miatt, a nyújtás mindenkinek fáj. Szombaton Ágival étterembe mentünk, heten voltunk, nagyon kellemes volt. Lazacot ettem, finom és nagy volt. Vasárnap Szarvasra utaztunk anyáékkal és Gáborékkal, meglátogatni nagyapát. Gabó fára mászott, pancsoltak, Lacika bohóckodott. Örültem nagyapának.

Fodrász utánLacóka kézen áll (1.5 éves)Gabó, nézzétek a hátát, milyen izmos!Szarvas 2012 09 02Pati, Gabó - Szarvas 2012 09 02KeresztapávalDédivelCsalád 2012 09 02 SzarvasCsaba Gábor 1-4.Fáramászás

Kata szülinapi vacsiján

Múzeumban is voltunk Ágival, két kép a Balatonról:

CSaknem kiszáradt a BalatonBővízü a Balaton