Most töltöttünk fel új képeket, videót az utolsó három bejegyzéshez, eddig a freeblog gyengélkedett.

Csütörtök délután ismét volt masszázs. Este Gabóval Mézga családot néztünk anya laptopján az Ördögoromban. Utána sörfesztiválra mentem, egészen egyedül! Beszélgettünk, ott volt pl. Bánlaki Tamás, Mervó Tomi, Gubcsi Lajos és Eszter, Németh Örs. Nagyon élveztem. Pénteken speedfitnessen voltam, még most is izomlázam van! De jólesik. Szeretem a speedfitnesst. Utána fodrászhoz mentem, ilyen lett a hajam. Volt Gelányi Laci, 2 hónapja először, nyújtottunk. A nyújtás fájdalmas, nem a stroke miatt, a nyújtás mindenkinek fáj. Szombaton Ágival étterembe mentünk, heten voltunk, nagyon kellemes volt. Lazacot ettem, finom és nagy volt. Vasárnap Szarvasra utaztunk anyáékkal és Gáborékkal, meglátogatni nagyapát. Gabó fára mászott, pancsoltak, Lacika bohóckodott. Örültem nagyapának.

Fodrász utánLacóka kézen áll (1.5 éves)Gabó, nézzétek a hátát, milyen izmos!Szarvas 2012 09 02Pati, Gabó - Szarvas 2012 09 02KeresztapávalDédivelCsalád 2012 09 02 SzarvasCsaba Gábor 1-4.Fáramászás

Kata szülinapi vacsiján

Múzeumban is voltunk Ágival, két kép a Balatonról:

CSaknem kiszáradt a BalatonBővízü a Balaton

 

 

 

One thought on “

  1. Szia Peti!

    Mindig olyan jó végignézni a képeket, hogy mennyit változtál és mennyi mindent láttál az elmúlt hetekben!
    Jó lett a séród! 😉

    puszi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .