Múlt héten volt a születésnapom, nagyon sokan köszöntöttek a Facebook-on, egyenként köszöntem meg! Telefonon is sokan hívtak, nagyon jólesett. Az Ördögoromban volt a családi köszöntés csütörtökön, anya megcsinálta az ország tortát, finom volt. Pénteken színházban voltunk Ágival a Margit szigeten, jó volt, de nagy volt a meleg. Előadás után az Ördögoromba jöttünk kocsit cserélni és a paddle-t elvinni, anyáék már aludtak, felébresztettük őket. Születésnapokat ünnepeltünk a hétvégén Taksonyban, sokan voltunk, Cudar és Zalán sátorban aludtak. 1,5 órát paddleoztam, kajakoztam is (az sokkal nehezebb), gyönyörű volt, Ági aggódott, mert sokáig elmaradtam. Hatalmasat aludtunk mindketten a hétvégén. Vasárnap este eljött Éles Csaba az Ördögoromba felköszönteni, egy TRX-et kaptam tőle, már használom! Hétfőn volt Ági születésnapja, vittem ajándékot, virágot és tortát – örült. Ma reggel korán jött Anett, azt mondta jól ment a torna, friss voltam, utána Zita is megdícsért!

Születésnap az Ördögoromban:

A csalad, 2012.08.23.

Hétvége a kisdunaparton:

Kutyát sétáltatunk a kisduna partonÁgi kajakozik a kisdunánZalán a stégen a szomszéd kiskutyájávala kisdunaparton egy fa alattkajak (nem borultam be!)Gyöngyivel, Ágival és Rocky kutyával a fűzfák alatta szomszéd kiskutyájával a parton

Úton a margitszigeti Holdudvarba és úton a Szabadtéri Színházba:

Ági, indulunk

 

1 thought on “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .