Nagyon sűrű programom volt! Múlt szombaton indultunk Neretvára, délben meglátogattuk Dani anyukáját, aztán Szigligeten aludtunk, Verebély Tiboréknál, egy 100 éves házban. Kicsi, de nagyon szép volt. Este beszélgettünk. Hajnalban keltünk, ötkor indultunk tovább. Jól éreztem magam, szörföztem, paddleoztam, windszörföztem, úsztam, kicsit kiteoztam is. Jobban ment, mint tavaly, a paddle sokkal könnyebb volt! Játszottunk, pl. egyensúlyozni kellett egy kötélen, Papp Lajos nagyon ügyes volt. Nagyon sok, kb harminc ismerős volt Neretván. Egy este voltunk Dubrovnikban is, két autóval. Göltl Balázs, Papp Lajos, Minyon, Zsuzsi, Borsó, Kiricsi, Svéd – mindenki kipróbálta a paddle-met. Jó volt újra együtt lenni! Kagylót, halat ettünk. Pénteken éjjel jöttünk haza. Délig aludtam, jó fáradt voltam. Vasárnap délután Velencén paddleoztunk Ágival, sajnos sok szúnyog volt, de élveztem, jó volt a víz, úsztam is. Este Kismarty Zsuzsi és Balázs sukorói bulijába mentünk, táncoltam, sokan voltunk, jó volt. Ági szüleihez mentünk hétfőn ebédre, ott volt az egész család. Jó hangulat volt, fürödtünk, finom volt az ebéd, gombócot főzött Edit. Az este nagyon jól sikerült, a Citadelláról néztük a tűzijátékot, Ágival,Pizzával, Zalánnal, isteni volt. A lépcső nem volt egyszerű, de kaptam lámpát Pizzától. Találkoztunk egy ismerős windszörfössel, beszélgettünk, 11 körül értünk haza. Ma elkezdődött a munka, voltam Móninál és speedfitnessen.

Péter Zalánt löki be a vízbe (Ági szüleinél)Zalán ugrikCsobbanástüzijátéka Citadellánál Ágival, Pizzával és Zalánnalkis esti séta a GellérthegyenBudapest éjszakatüzijáték

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .