2012.09.14. Apa palacsintát tölt Edit és Nondi, Ági szülei, 2012.09.16.

Változó volt az elmúlt hét, hol remekül aludtam, hol egyáltalán nem. Múlt csütörtökön Pölössel találkoztunk, beszélgettünk, hazajöttek Németországból. Szombaton az Ördögoromban voltunk, nagyon jó volt! Délután Ágival meglátogattuk Boriszt, a keresztfiamat, 3 éves volt, nagyon aranyos! Utána a Várba mentünk borfesztiválra, ez is jó volt, én is ihattam, a „sofőrszolgálat” 4500 Ft-ért hazavitt minket Csepelre. Legalább húsz ismerőssel találkoztunk, jól éreztem magam. Vasárnap Edit nap volt, Ági anyukája Edit, őt köszöntöttük. Hétfőn OORI, Mészáros Évánál szünet után először voltam órán. Úsztam, délután Anett. Kedden speedfitness, és újra jó volt, lászik a bicepszemen. Elmentem utána Klinczly Zsuzsihoz, arcmasszázsra, isteni volt! Ördögoromban aludtam. Rosszul. Reggel 8-ra jött Gelányi Laci, jól ment, aztán Zita volt, nagyon jól ment, pedig fáradt voltam. Délután Atlasz vizsgálaton voltam, lehet, hogy nem kell megcsinálni, holnap kiderül, röntgent csinálnak előtte. Tegnap és ma ittvolt Lacika és Gabó, labdáztunk mind a két nap. És sepertük az udvart, kisétáltunk a sarokra, autókat nézni. Imádom Gabót, ő is engem, mindig nagyon vár és örül nekem.

Csaba Esztóvál és Ágival a borfesztiválon a Budai várbanBorfesztivál, Budai várÁgival a borfesztiválonkilátás a VárbólEsztóval és Ágival borozunkén és a borom :)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .