Csúszda, Normafán

Szombaton Normafán voltunk, Juli, Orsi, Gabó, apa, Gábor és én, lecsóparti volt. Gabó és én elmentünk barangolni, nagyon élvezte. Utána TRX-eztem kicsit apával a kertben, kb.  tíz percet, aztán délután elhoztunk Zarándtól egy felfújható paddle-t,  szeretném kiróbálni! Este 6-ra Kaffka húszéves érettségi találkozón voltam, nagyon jól sikerült. Kb. huszonöten voltunk, én éjjel ½ 2 -ig maradtam, kb. 15 még továbbmentek. Mondtam, hogy csináljuk közös képet, remélem, küldenek. Ezért sajnos nem tudtam menni Csaba Eszterhez szüretre, sem Zozika születésnapjára. Anya is találkozón volt, de ő egyetemin. Fáradt voltam, vasárnap délig aludtam.  Délután a Széchenyi fürdőbe mentünk Ágival, mindent kipróbáltam. Este dzsesszkoncertre mentünk Ágival, nagyon jó volt.

Hétfőn elkezdtünk egy ötnapos Nootropil kúrát, ezen a héten minden nap kell orvoshoz mennem. Jó volt a logopédia Évával, és Anett is megdícsért. Fáradt voltam, 8 után már lefeküdtem. Kedden sűrű programom volt. Egyedül vásároltam be otthonra, aztán speedfitnessen voltam, majd körzeti orvos a XI. kerületben, utána Móni Óbudán. Este vendégségben voltunk Dianánál és Kásás Zolinál, itthon van Szonja és Alex, a gyerekek magyar oviba járnak egy hónapig. Ott volt Jojó és Andris, Diana finomat főzött. Beszélgettünk, Ági laptopról levetítette az erdélyi képeket. Nagyon jó este volt!

Ma ismét kora reggel jött Gelányi Laci, megdícsért, aztán volt Zita, a logopédia is jól ment. Utána körzeti orvosnál voltam injekción.

Dianánál a csapat

1 thought on “

  1. Szia!
    nagyon sűrű napjaid vannak nem csoda ha elfáradsz.örülök minden fejlődésről szóló dicséretnek és szurkolok , hogy sokszor hallhasd a dicsérő szavakat
    Szeretettel
    Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .