Múlt péntek nagyon jó volt! Gabó ovódába kezdett járni, sírt nagyon két napig. Pénteken délben Orsi idehozta őt és Lacikát az Ördögoromba, mer ők esküvőre mentek. Gabó elment apával Budaörsre a Trendbe, aztán a repülőtérre, fagyiztak és csak utána jöttek haza. Én is idejöttem, hogy lássam őket, csak speedfitness volt, Zita nem ért rá. A torna nagyon jól esett. Gabóval játszottunk, mesét néztünk a laptopon.

Szombaton Csepelen, a  Skyward bázison voltunk, kipróbáltuk Ágival a lebegést (www.facebook.com/skyward.hu), azt mondják, jó hatású a stroke-ra is. Négy percig tart, Ági 1 x 2 percig, én 2 x 2 percig voltam. Nagyon jó volt az egész! Este parfümboltban voltunk Ágival ajándékot venni, de nem találtunk. Este szusit ettünk az Oktogonnál, Éles Csaba csatlkozott hozzánk. Utána a Párizsi Áruház tetőteraszán voltunk, Pazar a kilátás, a vár, a parlament, az estikivilágítás, isteni volt!

Vasárnap én elmentem újra parfümöt venni, és találtam Halásztelken a Plázában. Délután vendégek jöttek hozzánk, Kata, Cudar, Gábor, Gyöngyi, Zalán. Kagylót és rákot ettünk, Gábor főzte, isteni volt, kicsit csipős.

Hétfőn újra volt kognitív, jól ment, utána úsztam (egyedül, mint mindig), aztán Anett és én jöttünk haza Budakesziről, az autópályán defektet kaptunk. Lejöttünk még, és hívtam apát, aki megszerelte. A torna jól ment. Kedden Speedfitnessen voltam, nagyon jó volt. Este Móni kezelt, a nyelvem és a fogínyem is masszírozta, brutális volt, nagyon fájt, ez jó jel! Utána az Ördögoromba jöttem, este leckét írtam. Zita szerdán újra nagyon megdicsért. Itt van Lacika, mert Gabó beteg lett. Sokat nevettünk, édes, bohóckodik.

Csepel művek, itt van a szélcsatorna szárnypróbálgatásokPéter a szélcsatornában a szélgép

ááááááááááááá Ági levitál

 

kagylós vacsia csapat