indiai guru és karácsony

az indiai guruval

otthon

Egy indiai guru volt Budapesten, aki több embert is kezelt, köztük engem is. Nagyon érdekes volt, kicsit fárasztó ugyan, de több alkalommal is nagyon feldobott! Nagyon jó hatással volt rám, vidám voltam tőle. Ákos – erről az indiai kezelésről – mondta, hogy a meditációnak nagyon jó hatása van, ezért rendszeresen gyakoroljak (csinálom is, reggel este).

Szombaton voltunk az Allee-ban karácsonyi ajándékokat venni.

Vasárnap Ördögoromban voltunk ebédelni, Orsiékkal, Gábor és a babák.

Hétfő, kedd, szerda egész nap ez az indiai kezelés volt.

A csütörtöki nap nagyon sűrűre sikeredett, reggel bank, utána kognitív, trx, úszás, Zita, aztán még egy ajándék beszerzése az Allee-ban, este pedig Ágival mentünk a Bazilikához karácsonyi vásárba forralt borozni.

Pénteken sokat készültünk a karácsonyra, este pedig étterembe mentünk, karácsonyi parti volt, jó nagy társaság, kb. 40-en voltunk.

Szombat délután vendégek jöttek hozzánk, karácsonyi buli volt, Pölös, Gábor és Orsi, Cudar, Kata és Zalán, Gyöngyi és Ági. Jó volt együtt lenni!

Vasárnap el kellett ugranunk a fényképekért (ajándékokhoz), aztán este vacsizni mentünk Ágival, sushit ettünk (évfordulós vacsi volt, 2 éve vagyunk együtt!:)

Hétfőn Ági még sokat készült az ajándékokkal, én feldíszítettem a karácsonyfát, nagyon szép lett 🙂 Délután Ördögoromba mentünk, Lacika és Gabó nagyon várták az estét. Inget, kesztyűt, sálat kaptam ajándékba. Lacika szájharmónikát kapott és nagyon ügyesen játszott rajta (ezt szeretnénk veletek is megosztani, mert nekünk nagyon tetszett). Este Ági szüleihez mentünk, finom halászlét ettem (két tányérral is),  jót beszélgettünk, jól éreztem magam, beszéltem is kicsit.

Ma Ördögoromba jöttünk Cselényi Viliékkel ebédeltünk, Ági tortát csinált, anyu finomakat főzött, beszélgettünk. Most megyünk Csaba Esztóékhoz.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Csaba család 🙂

hello!

A het hoszos! Eloszor is indiai 6 napot volt. 11- 2 oti. éleszem! Reggel fél 11 bank azt Budakesziben kotét, aztán uszdam aztán tre -zita logopi aztán Allee karácsony libre-e szinházi enyé ember! Aztán meg vordol… Bazilika nagyon jott poposzt  ez tea ez Agi forrobort! Etteremi 40-ember Gábor, Orsi,  sok .  beszégem jol!!!!

Szombaton porszivoszam aztán . 7 -re Gyögyi, Zalán, Cutar, Kata, Pölös, Orsi, Gábor, Ági  mere Én.

Csaba Anikó: 2012.12.12. – a mai nap különleges, számunkra több okból is. Ezt a Szent Lázár érmet Brazíliában kaptuk 4 éve Firmo doktortól: A csodák nem természeti törvényekkel állnak ellentmondásban, csupán azzal, amit a természetről tudunk.”  (Szent Ágoston)

Csaba Péter

Bécsi kirándulás, szülinap, Facebook képzés, Pölös

Négylevelű lóherék!!!Kirándulás négyesbenJBP TesókOrsi szülinapjaAdventi készülődésHavas reggelVasárnapi ebéd - együtt

Nem voltam síelni már kétszer, egyszer zuhogott a hó, 10 cm volt, egyszer Peti (a tanár) nem ért rá. Múlt szombaton Orsival, Ágival és Gáborral Bécsben voltunk, gondolkoztam egy bőrdzsekin, de drága volt és nem vettem meg, de nagyon jó volt. Sajnálom. Megmásztuk a templomot, Ági csinált fényképeket, nagyon szép volt. Este 10-re értünk haza, jó volt négyesben együtt lenni!

Vasárnap Orsi és Marika szülinapját ünnepeltük a John Bull kocsmában, Anyu isteni tortát csinált. Gabóval sokat játszottam, autókat néztünk, Ági jó képeket készített, mint mindig. Hétfőn nem volt logopédia, így Budakeszi helyett apával Budaörsre mentem úszni. Találkoztunk egy kite-s és egy szörfös ismerőssel, beszélgettünk kicsit. Kedden anyával és Orsival Facebook képzésen voltam Szigetszentmiklóson, én egyedül mentem és találtam oda. Nehéz volt, korábban eljöttem, mert Rádzsa előadásra mentünk Ágival. Jó nagy hó esett. Szerda a szokásos, délután apával még egyszer el kellett mennünk az ügyvédhez. Csütörtök és péntek a szokásos, este a John Bullba mentem Pölössel és Gáborral. Nagyon jó volt, örültem Pölösnek. Szombaton este Katáékkal, Zalánnal pókereztünk és rákot ettünk. Természetesen Ági nyert. Vasárnap az Ördögoromba jöttünk, közös ebédre. Jó volt, sokat beszélgetünk ilyenkor. Ebéd után jött Lódi Petra, régen láttuk, sokat nevettünk, beszélgettünk. Este moziba mentünk Ágival, Felhőatlasz volt a film címe, felejtős. Ma a szokásos, logopédia, úszás, torna Anettel és futópad.