indiai guru és karácsony

az indiai guruval

otthon

Egy indiai guru volt Budapesten, aki több embert is kezelt, köztük engem is. Nagyon érdekes volt, kicsit fárasztó ugyan, de több alkalommal is nagyon feldobott! Nagyon jó hatással volt rám, vidám voltam tőle. Ákos – erről az indiai kezelésről – mondta, hogy a meditációnak nagyon jó hatása van, ezért rendszeresen gyakoroljak (csinálom is, reggel este).

Szombaton voltunk az Allee-ban karácsonyi ajándékokat venni.

Vasárnap Ördögoromban voltunk ebédelni, Orsiékkal, Gábor és a babák.

Hétfő, kedd, szerda egész nap ez az indiai kezelés volt.

A csütörtöki nap nagyon sűrűre sikeredett, reggel bank, utána kognitív, trx, úszás, Zita, aztán még egy ajándék beszerzése az Allee-ban, este pedig Ágival mentünk a Bazilikához karácsonyi vásárba forralt borozni.

Pénteken sokat készültünk a karácsonyra, este pedig étterembe mentünk, karácsonyi parti volt, jó nagy társaság, kb. 40-en voltunk.

Szombat délután vendégek jöttek hozzánk, karácsonyi buli volt, Pölös, Gábor és Orsi, Cudar, Kata és Zalán, Gyöngyi és Ági. Jó volt együtt lenni!

Vasárnap el kellett ugranunk a fényképekért (ajándékokhoz), aztán este vacsizni mentünk Ágival, sushit ettünk (évfordulós vacsi volt, 2 éve vagyunk együtt!:)

Hétfőn Ági még sokat készült az ajándékokkal, én feldíszítettem a karácsonyfát, nagyon szép lett 🙂 Délután Ördögoromba mentünk, Lacika és Gabó nagyon várták az estét. Inget, kesztyűt, sálat kaptam ajándékba. Lacika szájharmónikát kapott és nagyon ügyesen játszott rajta (ezt szeretnénk veletek is megosztani, mert nekünk nagyon tetszett). Este Ági szüleihez mentünk, finom halászlét ettem (két tányérral is),  jót beszélgettünk, jól éreztem magam, beszéltem is kicsit.

Ma Ördögoromba jöttünk Cselényi Viliékkel ebédeltünk, Ági tortát csinált, anyu finomakat főzött, beszélgettünk. Most megyünk Csaba Esztóékhoz.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Csaba család 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .