Bécsi kirándulás, szülinap, Facebook képzés, Pölös

Négylevelű lóherék!!!Kirándulás négyesbenJBP TesókOrsi szülinapjaAdventi készülődésHavas reggelVasárnapi ebéd - együtt

Nem voltam síelni már kétszer, egyszer zuhogott a hó, 10 cm volt, egyszer Peti (a tanár) nem ért rá. Múlt szombaton Orsival, Ágival és Gáborral Bécsben voltunk, gondolkoztam egy bőrdzsekin, de drága volt és nem vettem meg, de nagyon jó volt. Sajnálom. Megmásztuk a templomot, Ági csinált fényképeket, nagyon szép volt. Este 10-re értünk haza, jó volt négyesben együtt lenni!

Vasárnap Orsi és Marika szülinapját ünnepeltük a John Bull kocsmában, Anyu isteni tortát csinált. Gabóval sokat játszottam, autókat néztünk, Ági jó képeket készített, mint mindig. Hétfőn nem volt logopédia, így Budakeszi helyett apával Budaörsre mentem úszni. Találkoztunk egy kite-s és egy szörfös ismerőssel, beszélgettünk kicsit. Kedden anyával és Orsival Facebook képzésen voltam Szigetszentmiklóson, én egyedül mentem és találtam oda. Nehéz volt, korábban eljöttem, mert Rádzsa előadásra mentünk Ágival. Jó nagy hó esett. Szerda a szokásos, délután apával még egyszer el kellett mennünk az ügyvédhez. Csütörtök és péntek a szokásos, este a John Bullba mentem Pölössel és Gáborral. Nagyon jó volt, örültem Pölösnek. Szombaton este Katáékkal, Zalánnal pókereztünk és rákot ettünk. Természetesen Ági nyert. Vasárnap az Ördögoromba jöttünk, közös ebédre. Jó volt, sokat beszélgetünk ilyenkor. Ebéd után jött Lódi Petra, régen láttuk, sokat nevettünk, beszélgettünk. Este moziba mentünk Ágival, Felhőatlasz volt a film címe, felejtős. Ma a szokásos, logopédia, úszás, torna Anettel és futópad.

One thought on “Bécsi kirándulás, szülinap, Facebook képzés, Pölös

  1. Sziasztok!

    Olyan örömmel tölt el a blogok olvasása mert olyan mintha én is ott lennék veletek és én is átélném azokat a kellemes és jó élményeket amiket Ti.
    Szeretettel Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .