Zalán szülinap, síelés, MÜPA – sűrű hét

BeszélgetésCsaládi délután Nekem szurkoltak a Gáborok

Pénteken este Asztalos Bencével és Richter Janival találkoztam, beszélgettünk a kocsmában.

Szombaton Nándiékkal voltunk szülinapi bulin, Zalánnak (10 éves), Gyöngyinek volt a szülinapja. Nagyon sokan voltunk, kb 14. Finom halászlét ettünk, a halat Nándi fogta a Tiszán. Este gyorsan elaludtam, mert nagyon elfáradtam.

Vasárnap megint felmentünk a Normafához síelni. Nagyon jól ment, de az új dolgokat még nehezen tudom megcsinálni. Gabó is fent volt síiskolában, ő már kétszer is felvonózott. A síelés után az Ördögoromban ettünk, majd prananadi és a futógépen gyakorlás következett, ezután hazamentem Csepelre.

Hétfőn sűrű program volt (logopédia, úszás, torna) és este 7-re a MÜPÁ-ba mentünk Ágival, ahol egy Makk Károly filmet néztünk meg, nyomasztó volt.

Kedden remekül aludtam, majd TRX következett, délután 5-kor Radzsahoz mentem, ahol egy kétórás foglalkozáson (kétszer meditáltunk) vettem részt. Ezután speedfitnesszre mentem, majd este az Ördögoromba, ott aludtam.

Csütörtök is sűrű nap volt, kognitív (Éva), úszás majd TRX Gergővel. Gyors hazajövetel után az egész család ügyvédhez ment a különböző vállalkozások rendbetétele miatt (új társasági törvény).

One thought on “Zalán szülinap, síelés, MÜPA – sűrű hét

  1. Szia Peti

    Fantasztikus, hogy mennyi energiád van, hogy neked a 24 óra 48. Ügyes és kitartó vagy. Gratulálok.
    Szeretettel judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .