Korda stúdió, SUP eseményszervezés

Vajdahunyad texttel

ketten2

Szombaton kimentünk Etyekre, ahol megnéztük a Korda Stúdiót. Bementünk, nekem (sajnos nem kellett fizetnem), nagyon tetszett. Este sonkát ettünk egy pincében, szólt a cigányzene, volt egy konferanszié, aki jó hangulatot csinált.
Vasárnap átmentem apával Gáborékhoz, ahol pizzát sütött Orsi a gyerekek segítségével, ott voltak az unokatesók is. Ők gyúrták a pizzatésztát. Volt egy is baleset is, Lacóka Lilla hátán lovagolt, aki megbotlott és Lacóka átrepült a parkettára. Szegény jól beütötte magát, az orrán még most is látszódik a seb. Én is megijedtem. Délután átjöttünk Orsival az Ördögoromba, ahol a SUP eseményt előkészítésén dolgoztunk. Szombaton 24-én, délután 2 órától idénynyitó SUPdzsemborti szervezünk a Városligetbe. Már most is sokan jelentkeztek, reméljük az idő is jó lesz.

Mátyás-találkozó

Ági & Pedro - Tihanyi Visszhang

Ági & Pedro – Tihanyi Visszhang

Lőrincz Matyival

 

Szombaton délután Ágival fotózni mentünk a régi Csepel Művek területére, ahol hatalmas csarnokokat néztünk meg. Ági a későbbi munkáihoz készített fotókat, érdekes volt.
Fotózás után Ági Mariannal ruhákat nézegetett egy outletben az M0-ás mellett. Este a két Matyival (Lőrincz és Szaplonczai) beültünk egy szórakozóhelyre (KIA) beszélgetni. Később átmentünk egy étterembe vacsorázni. Régen találkoztunk velük, nagyon örültünk egymásnak. Az étteremben több régi ismerőssel is – legalább tizenöttel összefutottunk.
Vasárnap egésznapos pihenés és leckeírás volt.
A sok feladatom miatt (SUP, stb.) a nyáron nem megyek kedden és csütörtökön dolgozni. HA végre megjavul az idő, beindítjuk a SUPolást. A nyitóbuli a Városligetben lesz, aztán Csopak Yachtclub, stb.)

Forma1, Csaba nagyapa, surf.hu

Agi Peti Gabo P1070807

Gaboval P1070811forma1 P1070805anya P1070826

api apa laci 174806 (2)

10335750_10202832091577062_1973963850_n10335683_10202832091937071_805832740_n

tutaj P1070836varosliget P1070840varosliget P1070843

Dolgozunk anyával a www.surf.hu –n, szerda délután képeket válogattunk a weboldal blogjához.
Múlt hét szerdán a németekkel a Kéhli vendéglőben vacsoráztunk. Több születésnapot is ünnepeltünk. Az étteremben az olaszok, norvégok, németek és magyarok együtt énekeltek a szülinaposoknak. Jó hangulatú este volt.
Május 1-én bejöttünk a városba, ahol a Forma1 és túraautók, kamionok és motorok bemutatóját néztük meg. A kocsmában (John Bull Pub) találkoztunk anyával, apával és Gáborékkal (Orsi, Gábor, Gabó és Lackó). Csináltam videót is: Forma 1. A műsor után együtt fagyiztunk.
Pénteken eszembe jutott, hogy nem leszünk itthon, így virágot hoztam anyának. Szombaton 2 napra Kunhegyesre mentünk, ahol előadásokat hallgattunk. Az előadó guru meg is kezelt.
Hétfőn temetésre mentünk, Csaba nagyapa urnáját helyezték végső nyugalomra. Nagyon megható volt, a végén egy trombitaszóló is elhangzott. Utána a Töhötömbe mentünk Laciékhoz, ahol az egész család jókat evett-ivott, de főleg beszélgettünk, nagyapáról sztoriztunk. Meghallgattuk egy 2012. karácsonyi nótázását is:  2010. karácsony.
Délben a Városligeti tónál volt SUP megbeszélésünk, „tutajjal” keltünk át a dokkra. Délután anyával megint dolgoztunk a www.surf.hu-n, képeket cserélgettünk, alakul. Én töltöttem fel egy videót, tanulom a kezelését.

Balatonszabadi-Sóstó, hosszú hétvége – szezonnyitó SUPolás

IMG_0195 kicsi
Csütörtökön Szabadi-sóstóra utaztunk a Papír-üdülőbe, Nándi vendégei voltunk. Öt születésnapot is ünnepeltünk, összesen 7 magyar és 6 német vendég volt. Csütörtökön végig esett, a többi három nap és szél volt. Pénteken meglátogattuk Nándi barátját Lellén. Nándi halászlét főzött, isteni volt. Vasárnap Tihanyba kirándultunk, sétáltunk, kicsit a visszhangot is kipróbáltuk. Utána Füredre mentünk. Négyszer SUPoltam, azaz péntek-szombat-vasárnap! Csak egy paddlet vittünk, így egyedül voltam. Hétfőn délelőtt jöttünk haza. Este a Múzeum étterembe ment a társaság a német vendégekel. Libacombot ettem, nagyon finom volt.
Napközben voltam az OORI-ban, tettem a dolgom. Feltöltöttük a weboldalunkra, a shopba (www.surf.hu) az idei deszkákat, remélem, sokan megnézik.
A FürgeLábakon beszélgettünk arról, hogy sportoló vagyok, tűröm a fájdalmat. Az óra végén van a nyújtás, ami kibírhatatlan, annyira fáj, mindenki üvölteni, kiabálni szokott, én tűröm!