Balatonszabadi-Sóstó, hosszú hétvége – szezonnyitó SUPolás

IMG_0195 kicsi
Csütörtökön Szabadi-sóstóra utaztunk a Papír-üdülőbe, Nándi vendégei voltunk. Öt születésnapot is ünnepeltünk, összesen 7 magyar és 6 német vendég volt. Csütörtökön végig esett, a többi három nap és szél volt. Pénteken meglátogattuk Nándi barátját Lellén. Nándi halászlét főzött, isteni volt. Vasárnap Tihanyba kirándultunk, sétáltunk, kicsit a visszhangot is kipróbáltuk. Utána Füredre mentünk. Négyszer SUPoltam, azaz péntek-szombat-vasárnap! Csak egy paddlet vittünk, így egyedül voltam. Hétfőn délelőtt jöttünk haza. Este a Múzeum étterembe ment a társaság a német vendégekel. Libacombot ettem, nagyon finom volt.
Napközben voltam az OORI-ban, tettem a dolgom. Feltöltöttük a weboldalunkra, a shopba (www.surf.hu) az idei deszkákat, remélem, sokan megnézik.
A FürgeLábakon beszélgettünk arról, hogy sportoló vagyok, tűröm a fájdalmat. Az óra végén van a nyújtás, ami kibírhatatlan, annyira fáj, mindenki üvölteni, kiabálni szokott, én tűröm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .