Újra biciklizés, sárkányeregetés Törökbálinton, SUPolás

Elnézést, hogy ilyen hosszú ideig nem jelentkeztünk. 

Két hete Velencén voltunk Zsuzsival, valamint Petrával és a barátnőjével. Elmentünk SUPtúrázni, szerencsére jó idő volt.  Pár napja vettünk egy új biciklit, én találtam a Jófogáson. Átszereltettük a váltót és a féket a baloldalra.  Apával el is mentünk egyet tekerni. Már évek óta nem voltam. Kiderült, hegymenetet is tudok csinálni, mert van rajta váltó. Minden nagyon jó volt, élveztem. Apa szerint szebben bringázok, mint régen, a lábam nem csúszott le a pedálról!

Az OORI-ba járok lassan 5 hete. Nem a régi osztályon vagyok, máshová mentem. Három hétig nappali kórházban voltam, azaz betegállományba vettek. Utána is járhattam még két hétig, reggel 8-tól OORI, utána megyek dolgozni. Kapok mindenféle kezelést (robotika, szelektív áram, torna, ergo, logopédia), úgy érzem, jót tesznek. Megerősödtem, a kezem lazább lett. Sajnos a héten befejeződik, fél év múlva folytathatom.

Zsuzsival pár napot Lillafüreden voltunk, ahol gyönyörű környezetben SUPoltam a Hámori tavon. Felültünk a Libegőre, megnéztük a 90 éves bükki füves embert. 

Húsvétkor Győrbe utaztunk, majd Bajon volt család buli sok emberrel.

Voltunk apával és Gáborékkal a Törökbálinti majálison, ahol rengeteg ember hallgatta a jó zenét, evett-ivott, a gyerekek ringispileztek, légváraztak. Mi vittünk két sárkányt, egy nagy kite-ot és egy kicsit. Gabó és Lackó is kipróbálta, ügyesek voltak. A nagyot csak én reptettem, nagyon jó volt, visszajöttek a régi emlékek, mozdulatok. Készítettünk egy videót is: https://youtu.be/vS3_zlB3-5Y

És a gyerekekről is készült felvétel: https://youtu.be/GkNaH8y9-B0

Voltunk Pilisben is kirándulni. Zsuzsi barátnőjénél házibulin voltunk. Zsuzsi szülei Pesten voltak, így megint elmentünk a Rudasba fürödni.