Esküvő – 2018 10 13

Egy hete megházasodtam, 4 év után végre elvettem Zsuzsit.

Nagyon jól sikerült az esküvő, amit teljes egészében Zsuzsi szervezett. Én csak maximum szállítottam egyik helyről a másikra. Nem volt könnyű, de kiválasztottuk a legjobb helyszínt, a Duna Parton lévő Csónakház mulatót. 
A templomban elég bonyolult szöveget kellett elmondani, sokat gyakoroltam, de Zsuzsi és az atya is segített. 
A templom teljesen megtelt, szinte mindenki eljött, akiket meghívtunk. Zsuzsi nagyon szép volt, a ruhája hosszú volt és nagyon kiemelte a karcsú derekát!   
Sokan könnyeztek, megható volt Balázs atya beszéde, hiszen szóba került a balesetem is. Többen ismerték és szeretik őt. 
Az egyházi esküvő után a Csónakház Mulatóba igyekeztünk, ahol az emeleten rendezték meg a polgári esküvőt. Gyönyörű volt az idő, fantasztikus a kilátás a Dunára! Mindenki meghatódottan hallgatta az anyakönyvvezető beszédét és az esküinket.  
Gabó és Lackó vitte mindkét helyen a gyűrűket, édesek, csinosak voltak, nagyon izgultak. A tanuk a testvéreink, Ami és Gábor voltak. 
Ezután lementünk a gyönyörűen feldíszített étterembe. Vacsora előtt Gubcsi Levente verse és Filep Aladár köszöntője megalapozta a jó hangulatot! Köszönöm! 

Jött a finom vacsora jó borokkal, sörökkel és pár embernek röviditalokkal. Hála Istennek, mindenki csak szolidan iszogatott. 

Vacsora után következett a nyitótánc, elégedettek voltunk, a közönség már a tánc közben is sokat tapsolt és újongott, itt a videó róla, a linkre kattintva tudod megnézni: 

https://youtu.be/Ldeo5ng0CwQ

Majd elindult a reggelig tartó fantasztikus táncos buli. Lackó nagyon aranyos volt, amikor Sarahval táncolt!

Az együttes (Random Zenekar) jó, táncolható zenéket játszott, fantasztikus volt az énekesnő, Lódi Anita is. A pincérek nagyon kedvesen, előzékenyen szolgálták fel az italokat. 
A buli után Zsuzsi rokonai a busszal visszautaztak Bajra – köszönet Hajóssy Lacinak a segítségért. Mi Zsuzsival a közeli hajón aludtunk, anya foglalt nekünk és Gáboréknak ott szállást.  

A rengeteg virág közül a nagy csokrokat Zsuzsi anyukájának javaslatára a szülők kivitték a temetőbe a nagyszülők sírjára.

Elszaladt a nyár

Elnézést, nagyon eltűntünk. Általában csak rövid ideig voltam anyáéknál, és annyi volt a tennivaló, hogy a blog mindig elmaradt. Apáék lassan befejezik az építkezést, nagyon el voltak vele foglalva, és mellette nagy volt a SUP-forgalom is, minden deszkánk, evezőnk elfogyott! 

Voltunk többször SUPolni, néhányszor voltam Balatonon, Eszteréknél is töltöttünk pár napot Zsuzsival, nagyon jó volt, köszönet érte!

A munkahelyemen évente van orvosi vizsgálat, az orvos megdicsért, azt mondta, sokkal jobban beszélek!

Szeptember elején Eszteréknél voltunk szüretelni. Ott volt Gábor és Lackó, Gabónak focimeccse volt. Lackó is beállt dolgozni, még a hordóba is beállt szőlőt taposni. A nyári nagy meleg következtében 3 héttel korábban szüreteltek, a must a sok nap miatt nagyon édes volt. Éjszakára egy közeli panzióban aludtunk. Reggel korán reggeliztünk, majd mentünk Sajkodra SUPolni. Kicsit fújt a szél, hullámzott a víz, de mi bementünk, és hármasban (apa, Zsuzsi és én) egy nagy SUPon eveztünk. Apával ketten eveztünk, Zsuzsi fényképezett, és mondta, merre menjünk.   
Voltunk Zsuzsi szüleivel és Amival Lipóton, nagyon kellemes volt, tényleg pihentem! Meglátogattuk Agnétát, végre ismét találkoztam Borisszal, SUPoltunk is együtt!

Mi – főleg Zsuzsi – az esküvőszervezéssel voltunk elfoglalva, közeledik az időpont!