Elszaladt a nyár

Elnézést, nagyon eltűntünk. Általában csak rövid ideig voltam anyáéknál, és annyi volt a tennivaló, hogy a blog mindig elmaradt. Apáék lassan befejezik az építkezést, nagyon el voltak vele foglalva, és mellette nagy volt a SUP-forgalom is, minden deszkánk, evezőnk elfogyott! 

Voltunk többször SUPolni, néhányszor voltam Balatonon, Eszteréknél is töltöttünk pár napot Zsuzsival, nagyon jó volt, köszönet érte!

A munkahelyemen évente van orvosi vizsgálat, az orvos megdicsért, azt mondta, sokkal jobban beszélek!

Szeptember elején Eszteréknél voltunk szüretelni. Ott volt Gábor és Lackó, Gabónak focimeccse volt. Lackó is beállt dolgozni, még a hordóba is beállt szőlőt taposni. A nyári nagy meleg következtében 3 héttel korábban szüreteltek, a must a sok nap miatt nagyon édes volt. Éjszakára egy közeli panzióban aludtunk. Reggel korán reggeliztünk, majd mentünk Sajkodra SUPolni. Kicsit fújt a szél, hullámzott a víz, de mi bementünk, és hármasban (apa, Zsuzsi és én) egy nagy SUPon eveztünk. Apával ketten eveztünk, Zsuzsi fényképezett, és mondta, merre menjünk.   
Voltunk Zsuzsi szüleivel és Amival Lipóton, nagyon kellemes volt, tényleg pihentem! Meglátogattuk Agnétát, végre ismét találkoztam Borisszal, SUPoltunk is együtt!

Mi – főleg Zsuzsi – az esküvőszervezéssel voltunk elfoglalva, közeledik az időpont!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .