Gábor-nap

A nemzeti ünnepen Ördögoromban ebédeltünk, majd Zsuzsi barátaival szülinapozós, fényképnézegetős buliba mentünk.
Március 16-án kezdtem meg a második hetet az új munkahelyen. Jól érzem magam. Az adatrögzítés nagyon bonyolult, de a társaság nagyon jó, segítőkészek a kollégák.
Pénteken az Ötkerben ünnepeltük meg Bécsy Bazsó születésnapját. Sok régi ismerőssel találkoztam, jót beszélgettünk.
A laptopom sajnos időközben elromlott, szervizbe kellett vinni. Sajnos több mint egy hét alatt készült csak el.
Március 22-én Gabó szülinapját és a három generáció Gábor névnapját ünnepeltük. Gabónak Elvis-kamiont vásároltam. Sokan eljöttek a családból, nagyon jól éreztük magunkat. Anya nagyon szép tortát sütött.
Túl vagyok a harmadik héten is a munkahelyen. Sok újdonságot kell elsajátítanom. Hosszúak és fárasztóak a napok, sok figyelmet követel tőlem a munka, de élvezem, hogy újra tevékeny vagyok.
Szombaton kiállítás megnyitón voltunk. Zsuzsi unokahúgának a munkáját is bemutatták.
Vasárnap kirándulni mentünk, nagyon szép volt a táj.
Mivel a laptop csak most készült el, a képek kiválogatására még csak most kerül majd sor, de hamarosan töltünk fel belőlük.

Hetente háromszor dolgozok egy új helyen

Elnézést, ritkán jelentkezem, de nagyon be vagyok fogva! A SUPLINE-nal sokat dolgozom, bár tél van, régi nyári képeket töltök fel és a neten keresek új, ideillő képeket. Voltunk Zsuzsival a Katona József színházban, a Cigányok c. darabot néztük meg. Nagyon  megváltozott a színház, modern darabokat játszanak. A színház után beültünk a kocsmába. Pénteken az Irhásárokba mentünk kirándulni, nagyon rosszul néz ki, nincs eltakarítva semmi, tele van letört ágakkal. Gyorsan besötétedett, de sikerült épségben leérni. Szombaton végre elmentünk a Highfly repülőgép szimulátor-jegyünket leutazni, többen fiúk ezt kaptuk karácsonyra. Öten voltunk, apa Laci, Gábor, Gabó és én. Jó volt, de rövid. Apáék megizzadtak. Utána Esztert köszöntöttük Laciéknál, szülinapja volt. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, finomakat ettünk. Pénteken Zsuzsi barátnőjének a 30. szülinapján voltunk.
Egy hete munkába álltam, Dávid szerezte az állást, egy amerikai-magyar cégnél kezdtem dolgozni. Két embert vettek fel, nagyon elegáns mindenki. Ezen a héten négyszer voltam, bemutatták a céget – angolul és magyarul hangzott el minden, izgultam. Adatrögzítés a munka, angolul. Nagyon bonyolult! Majd betanulok.

11041469_10205124536846761_721786874_n 11063391_10205124536806760_1877830651_n

Közös mozi, Vadaspark, Gombóc Artúr, Logopédia napja

Voltam kezeléseken, tornán és dolgozni, a múlt héten kétszer is. Egy hete szombaton Éles Csabáékkal voltunk moziban, négyesben. Újra voltam bringázni apával, másodszor nagyon sokan voltak a Decathlonnál, így elmentünk Törökbálintra a kihalt outlethez, nagyon jó ment.
Orsi beteg volt múlt héten, ezért a gyerekek az Ördögoromban voltak, Lackó onnan ment oviba, Gabó otthon maradt, mert vasárnap lázas volt. A gyerekek miatt többször mentem az Ördögoromba, nagyon vártak, örültek nekem, különösen Gabó. Orsi helyett én mentem velük és Gáborral szombaton színházba, a Gombóc Artúrt néztük meg. Vasárnap délután Lőrinc Matyiékkal kirándultunk a Vadasparkba, sétáltunk, beszélgettünk. Beültünk közösen vacsorázni, fácánt ettem, nagyon finom volt.
Ma az OORI-ban a logopédia napjára készültek (6-án lesz), én is elmentem, 1,5 órás volt, Mészáros Éva is tartott előadást. Kint volt a TV és a Lánchíd Rádió is, velem is készítettek interjút, nem tudom, mikor lesz adásba, illetve bekerülök-e. Úgy éreztem, mondták is, hogy jól beszéltem.
Fáradt vagyok, rosszul aludtam.

11041408_10205007781367947_50952507_n