Közös mozi, Vadaspark, Gombóc Artúr, Logopédia napja

Voltam kezeléseken, tornán és dolgozni, a múlt héten kétszer is. Egy hete szombaton Éles Csabáékkal voltunk moziban, négyesben. Újra voltam bringázni apával, másodszor nagyon sokan voltak a Decathlonnál, így elmentünk Törökbálintra a kihalt outlethez, nagyon jó ment.
Orsi beteg volt múlt héten, ezért a gyerekek az Ördögoromban voltak, Lackó onnan ment oviba, Gabó otthon maradt, mert vasárnap lázas volt. A gyerekek miatt többször mentem az Ördögoromba, nagyon vártak, örültek nekem, különösen Gabó. Orsi helyett én mentem velük és Gáborral szombaton színházba, a Gombóc Artúrt néztük meg. Vasárnap délután Lőrinc Matyiékkal kirándultunk a Vadasparkba, sétáltunk, beszélgettünk. Beültünk közösen vacsorázni, fácánt ettem, nagyon finom volt.
Ma az OORI-ban a logopédia napjára készültek (6-án lesz), én is elmentem, 1,5 órás volt, Mészáros Éva is tartott előadást. Kint volt a TV és a Lánchíd Rádió is, velem is készítettek interjút, nem tudom, mikor lesz adásba, illetve bekerülök-e. Úgy éreztem, mondták is, hogy jól beszéltem.
Fáradt vagyok, rosszul aludtam.

11041408_10205007781367947_50952507_n

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .