Van egy video az afáziáról, amit szeretnénk veletek megosztani. Talán segít megérteni a kívülállók számára, milyen is ez a betegség. Péter beszéde fejlődik, szerinte lassan, szerintünk rohamléptekben.

Múlt hétvégén lent voltunk szörfözni Balatonszabadi-sóstón. Nagyon hideg volt… Ági be sem jött a vízbe, én bementem, és fáztam :). Reggel próbáltam, de nem sikerült szörfözni, délután viszont nagyon jól ment. Száguldottam! Nagyon jól éreztem magam! Finomakat ettünk, ittunk, étteremben voltunk. Reptettük a kis sárkányt, Ági is én is. Megpróbáltam a paddle deszkával is windszörfözni, ment, érdekes volt. Kiteoztam (7,5-es ernyővel szárazföldön) a régi szörfbeachen, Ákos segített. Kicsit húzott az ernyő. Élveztem.

A héten kedden, – ahogyan azt már Anyu is íra a korábbi bejegyzésben –  támasz nélkül sikerült jobb lábbal felállni! Nagyon büszke vagyok rá!

Szombaton a Velencei tónál voltunk Götl Balázséknál házibulin, Sukorón.

Pedro

Balatonszabadi-sóstóPedro windsurf, Balatonszabadi-sóstóPedro, windsurf Balatonszabadi-sóstóPedro, Balatonszabadi-sóstóa régi surfbeachenPedro játszik a kis sárkánnyalBalatonszabadi-sóstóPedro windsurfPéter a kis sárkánnyalPéter dacolva a hideggelÁgi a kis sárkánnyalPedro windsurf, Balatonszabadi-sóstó

Balatonszabadi-sóstóPedro Ákossal a régi surfbeachenBalatonszabadi-sóstóÁgi a kis sárkánnyalPéter windsurfilyen a surfbeach most...Pedro windsurfBalatonszabadi-sóstóÁgi játszik a kis sárkánnyalsurfbeach point of view

2 thoughts on “

  1. Annyira igaz ez a videó! Az utunk elején teljesen megrémített minket, hogy Péter senkinek a nevét nem tudta kimondani. Nem tudtuk, hogy nem ismeri meg vagy a nevét nem tudja? Ijesztő volt (ez is), és olyan kevés a magyarázat! Ma már sok dologban előrébb tartunk, de még mindig nem tudta Peti elmondani, ő hogy éli, hogy élte meg a bezártságot. És talán a videó segít néhány Péter mellett még megmaradt ismerősnek / barátnak, hogy ne féljenek Péterrel szóba elegyedni, nem az “agyával”, az értésével van a baj, csak sokszor még ma sem a megfelelő szavak buknak ki a száján. Bátorítsák, legyenek türelmesek.

    • Igy már sok mindent világos, de nekem semmi félreérthető nem volt a beszélgetésünk során. Peti így is úgy is egy nagyon aranyos szerethető ember. Csupa mosoly és a belső harcot sohasem látjuk az arcán.
      Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .