Helló Tamás, mi (Gábor, Anikó, természetesen Péter, Dóri, Zsófi, Orsi, ifj. Gábor) szívesen benne vagyunk, csak nem jutottam el hamarabb a válaszig. Lehet nálunk is a lakásban vagy a kertben, létszámtól függően. Vagy tudsz más helyszínt javasolni? Biztosan jönnek mások is, csak a karácsony előtti hétvégén mindenkinek sok dolga van.Az időpontra vonatkozóan is nyitottak vagyunk, Péternek január 4-én kell visszamennie az OORI-ba, addig bármikor jó, utána csak szombat-vasárnap.
A nagyon jó hír, hogy pénteken kora reggel volt Petinek logopédiafoglalkozása Évával, és most először használt névmásokat!Ő is megállapította, hogy a beszéde nagyon sokat fejlődött, kezd alakulni a számolás is!
Egyébként kellemes pihenős hétvégénk volt, szombaton Sománál volt vacsorázni Péter. A havazás miatt izgalmas és hosszú volt az oda- és a hazaút is. Taxit hívtak, persze nem volt téligumija!  Végre Gábor felépült, így vasárnap jöhetett Keresztgábor, délután pedig Peti, Dóri és Zsófi meglátogatták a másik keresztgyereket, Boriszt.