Helló Tamás, mi (Gábor, Anikó, természetesen Péter, Dóri, Zsófi, Orsi, ifj. Gábor) szívesen benne vagyunk, csak nem jutottam el hamarabb a válaszig. Lehet nálunk is a lakásban vagy a kertben, létszámtól függően. Vagy tudsz más helyszínt javasolni? Biztosan jönnek mások is, csak a karácsony előtti hétvégén mindenkinek sok dolga van.Az időpontra vonatkozóan is nyitottak vagyunk, Péternek január 4-én kell visszamennie az OORI-ba, addig bármikor jó, utána csak szombat-vasárnap.
A nagyon jó hír, hogy pénteken kora reggel volt Petinek logopédiafoglalkozása Évával, és most először használt névmásokat!Ő is megállapította, hogy a beszéde nagyon sokat fejlődött, kezd alakulni a számolás is!
Egyébként kellemes pihenős hétvégénk volt, szombaton Sománál volt vacsorázni Péter. A havazás miatt izgalmas és hosszú volt az oda- és a hazaút is. Taxit hívtak, persze nem volt téligumija!  Végre Gábor felépült, így vasárnap jöhetett Keresztgábor, délután pedig Peti, Dóri és Zsófi meglátogatták a másik keresztgyereket, Boriszt.

2 thoughts on “

  1. Húúú, szuper, köszönöm a visszajelzést. Beszélek Sándorral, hogy ő melyik napon tudja elképzelni, és meghatározunk egy időpontot. Azért mondtam, hogy valószínű január lesz belőle, mert mindenki elég sűrű az ünnepek miatt. mindenképp próbálok több alkalmat javasoloni, hogy tudjatok választani.
    Szép napot! Tamás
    P.S. Gratulálok a sikerekhez a logopédusnál :-)Én látom Pétert, amint könyvet ír erről, vagy járja az országot/világot ezzel a fantasztikus sikertörténettel, a felépülés diadalával, kűzdeni akarását bizonyító és ezt másokbanis felébreszteni képes előadásaival.

    • Perdokám
      a szombati Soma vacsin mindenki kitett magáért – Soma a csirkéjével, én a salátámmal, mamád a küldött sütijével az időjárás a leesett hómennyiséggel – de a legnagyobb meglepetést az este folyamán mégis te okoztad azzal, hogy az elmúlt pár hétben milyen hihetetlenül javult a szókincsed és alakulnak már a mondatok is… a 3 emelet oda vissza megmászásáról és a jobb kézzel való evésről pedig már nem is beszélek:-) csak így tovább Hook kapitány!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .