Boldog új évet kívánok!

  • Elnézést, azért írok ilyen ritkán, mert anya és apa október közepén belefogott a budaörsi ház átalakításába. Nagyon nagy rumli volt, lehetetlen körülmények között éltek karácsonyig, nem volt lehetőség az írásra. 2 hónap alatt végeztek az emberek, mindenki nagyon sokat dolgozott. A lényeg, hogy minden jól sikerült, szép és praktikus lett az otthonuk.
    Hétvégén Balira utazunk Zsuzsival SUPolni, 2 hetet a többiekkel leszünk, utána utazgatni fogunk, nagyon várjuk már.
    December elején volt Törökbálinton Mikulás-kupa, ahol ismét összeállt a CSABIKÁK váltó. Zsuzsi készítette a videót. Anya előkeresett régebbi úszósvideókat, hogy lássuk, mennyit fejlődtem, honnan indultunk. Nézd meg Te is, 🙂    
    Az első 2009-ben készült, az OORI-ban, Enikő Katonatól kaptam, a másik kettő a Senior Ujbuda/ Törökbálinti Szenior Úszó Club évzáró úszóversenyein: 
  • Peter Csaba OORI, Gyorsúszás, 2009.03.26. : https://youtu.be/FUAyym-ZW8c 
  • Peter Csaba, Senior verseny, vegyesváltó, gyorsúszás, 2010.12.04.: https://youtu.be/4u1s-Z-3wuY
  • Peter Csaba, Senior verseny, vegyesváltó, gyorsúszás, 2016.12.03.: https://youtu.be/K2R-fFikJpY

24-én, Szenteste Gábornál karácsonyoztunk a Normafa úton apa, anya, Gábor, Lackó, Gabó és én. Gábor gyönyörűen feldíszítette a lakást, nagyon szép volt a karácsonyfa, becsomagolva várakoztak az ajándékok. Ő gondoskodott a vacsoráról is, volt halászlé, rántott és sült hal, sütemények. A gyerekek sok ajándékot kaptak, alig tudták kivárni a Mennyből az angyalt. Ott maradtam éjszakára, először aludtam nála Normafán, nagyon jó volt együtt lenni!
img_20161224_174141Elkészült a budaörsi házfelújítás zöme, így a megszokott családi ebéd 25-én már az átalakított konyha-étkezőben zajlott. Anya nagyon élvezte, hogy 9 hónap után már nem rezsón készíti az ételt, rendesen tud főzni és van sütője! Itt voltak Viliék és Balázsék, beugrott Csaba Ildi és Laci is.
Én hétfőn Bajra mentem Zsuzsi után, ott voltak Zsuzsi szülei és rokonai. Este jöttünk haza. Anyáék kimentek Gáborral a temetőbe.
15799995_10210125875117092_4459663679671420668_oKarácsony után évfolyamtalálkozó volt nálam, hatan voltunk. Jókat beszélgettünk, finomakat ettünk. Szilveszterkor otthon pihentünk Zsuzsival. Elsején anya főzött lencsét és palacsintát csinált, Gábor kérésére készült Hortobágyi is. Zsuzsi nem jött át Budaörsre, nagyon köhögött, így Gabó és Lackó miatt inkább otthon maradt.

Továbbra is járok kéztornára, bár Szélesi Adrienn sajnos elsejétől Németországban dolgozik. Hála Istennek egyedül is tudok már gyakorolni, a kórház megengedte, hogy bejárjak és használhatom az eszközöket.

Múlt héten megszületett Juri és Dávid kislánya, Sarah. Tiszteletére Dávid tejfakasztót tartott, Gáborral mindketten ott voltunk.