Van egy video az afáziáról, amit szeretnénk veletek megosztani. Talán segít megérteni a kívülállók számára, milyen is ez a betegség. Péter beszéde fejlődik, szerinte lassan, szerintünk rohamléptekben.

Múlt hétvégén lent voltunk szörfözni Balatonszabadi-sóstón. Nagyon hideg volt… Ági be sem jött a vízbe, én bementem, és fáztam :). Reggel próbáltam, de nem sikerült szörfözni, délután viszont nagyon jól ment. Száguldottam! Nagyon jól éreztem magam! Finomakat ettünk, ittunk, étteremben voltunk. Reptettük a kis sárkányt, Ági is én is. Megpróbáltam a paddle deszkával is windszörfözni, ment, érdekes volt. Kiteoztam (7,5-es ernyővel szárazföldön) a régi szörfbeachen, Ákos segített. Kicsit húzott az ernyő. Élveztem.

A héten kedden, – ahogyan azt már Anyu is íra a korábbi bejegyzésben –  támasz nélkül sikerült jobb lábbal felállni! Nagyon büszke vagyok rá!

Szombaton a Velencei tónál voltunk Götl Balázséknál házibulin, Sukorón.

Pedro

Balatonszabadi-sóstóPedro windsurf, Balatonszabadi-sóstóPedro, windsurf Balatonszabadi-sóstóPedro, Balatonszabadi-sóstóa régi surfbeachenPedro játszik a kis sárkánnyalBalatonszabadi-sóstóPedro windsurfPéter a kis sárkánnyalPéter dacolva a hideggelÁgi a kis sárkánnyalPedro windsurf, Balatonszabadi-sóstó

Balatonszabadi-sóstóPedro Ákossal a régi surfbeachenBalatonszabadi-sóstóÁgi a kis sárkánnyalPéter windsurfilyen a surfbeach most...Pedro windsurfBalatonszabadi-sóstóÁgi játszik a kis sárkánnyalsurfbeach point of view