Pénteken Orsival, Gabóval, Gáborral, Lacikával és Apuval elmentünk a Normafára. Lacika sírt, én tologattam a babakocsit, és megnyugtattam. Gabóval mozdonyoztunk 🙂 a játszótéren. Iszonyú szűk volt. Normafa után elmentünk Apával úszni, este pedig Ágival Csepelen aludtunk.

Szombaton hatalmasat aludtunk (délig), aztán Ördögoromba mentünk ebédre. Nagyon szép idő volt, sütött a nap, így a teraszon ebédeltünk, mindannyian. Ebéd után elmentünk kiteozni apával Gyúróra. Csodálatos idő volt, sütött a nap, egy szál pólóban voltam és így is melegem volt, így reptettem az ernyőt (4eset). Apa is már egyedül röptette a 4es ernyőt. Hazavezettem Ördögoromba, és Ágival elmentünk a pálinkafesztiválra, föl a várba. Éles Csabit felvettünk, és a többiekkel (Minyon, Jolán, Zsuzsi, Zozi, Regéci Kati, Adrienn) a Várban találkoztunk. Kicsit berúgtam 🙂 Zsuzsi pálinkájától. Nagyon jól éreztük magunkat.

Ma (Vasárnap) elmentünk moziba Zalánnal, és jó volt. Utána cipőt néztünk nekem, sajnos nem találtunk megfelelőt.

Pedro

Pénteken délután kicsit játszottunk az Ördögoromban, most először fejeltem:

Utána Orsival, Gabóval, Gáborral, Lacikával és Apuval elmentünk a Normafára. Lacika sírt, én tologattam a babakocsit, és megnyugtattam. Gabóval mozdonyoztunk 🙂 a játszótéren. Iszonyú szűk volt. Normafa után elmentünk Apával úszni, este pedig Ágival Csepelen aludtunk.

Szombaton hatalmasat aludtunk (délig), aztán Ördögoromba mentünk ebédre. Nagyon szép idő volt, sütött a nap, így a teraszon ebédeltünk, mindannyian. Ebéd után elmentünk kiteozni apával Gyúróra. Csodálatos idő volt, sütött a nap, egy szál pólóban voltam és így is melegem volt, így reptettem az ernyőt (4eset). Apa is már egyedül röptette a 4es ernyőt. Hazavezettem Ördögoromba, és Ágival elmentünk a pálinkafesztiválra, föl a várba. Éles Csabit felvettünk, és a többiekkel (Minyon, Jolán, Zsuzsi, Zozi, Regéczy Kati, Adrienn) a Várban találkoztunk. Kicsit berúgtam 🙂 Zsuzsi pálinkájától. Nagyon jól éreztük magunkat.
Ma (Vasárnap) elmentünk moziba Zalánnal, és jó volt. Utána cipőt néztünk nekem, sajnos nem találtunk megfelelőt.

Pedro

Gábor Gabó ölébenRozi a kanapéjábanZalán a laza