Pénteken délután kicsit játszottunk az Ördögoromban, most először fejeltem:

Utána Orsival, Gabóval, Gáborral, Lacikával és Apuval elmentünk a Normafára. Lacika sírt, én tologattam a babakocsit, és megnyugtattam. Gabóval mozdonyoztunk 🙂 a játszótéren. Iszonyú szűk volt. Normafa után elmentünk Apával úszni, este pedig Ágival Csepelen aludtunk.

Szombaton hatalmasat aludtunk (délig), aztán Ördögoromba mentünk ebédre. Nagyon szép idő volt, sütött a nap, így a teraszon ebédeltünk, mindannyian. Ebéd után elmentünk kiteozni apával Gyúróra. Csodálatos idő volt, sütött a nap, egy szál pólóban voltam és így is melegem volt, így reptettem az ernyőt (4eset). Apa is már egyedül röptette a 4es ernyőt. Hazavezettem Ördögoromba, és Ágival elmentünk a pálinkafesztiválra, föl a várba. Éles Csabit felvettünk, és a többiekkel (Minyon, Jolán, Zsuzsi, Zozi, Regéczy Kati, Adrienn) a Várban találkoztunk. Kicsit berúgtam 🙂 Zsuzsi pálinkájától. Nagyon jól éreztük magunkat.
Ma (Vasárnap) elmentünk moziba Zalánnal, és jó volt. Utána cipőt néztünk nekem, sajnos nem találtunk megfelelőt.

Pedro

Gábor Gabó ölébenRozi a kanapéjábanZalán a laza

1 thought on “

  1. Szia Peti!

    Nagyon örülök,hogy ilyen pozitív változásokat vesznek észre a szakemberek is! 🙂
    Azon kívül,hogy nagyon lelkesítő a dolog,hogy meghozza gyümölcsét az a sok munka, nagyon jó visszajelzés is,hogy a kitartásodnak köszönhetően mennyit változtál és mennyit haladtál már megint! 🙂

    Millió puszi
    Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .