OLLYAN JÓ NAPUNK VOLT MA!

Petinek ma nagyon sűrű napja volt, tele foglalkozásokkal: logopédia, zeneterápia, gyógytorna… és ennek megfelelően annál több sikerélménye!
Az egyetlen hiányzó részlet a séta volt, mivel még nem elég erősek az izmok Peti csípője környékén és ezért csak heti 2-3 alkalom a megengedett! Ilyen nap lesz a holnapi is! 🙂
De azért a tornán villoghatott az erejével és kitartásával.
Azt már nem is részletezem milyen ügyesen énekli most már velünk az ismert dalokat, mondja az esti imát és fejezi be a közmondásokat.A hétvégén párszor még az is előfordult, hogy magáról megfeledkezve kicsusszant egy azelőtt nem hallott, nem gyakorolt szó-kifejezés, mint pl „háromezerötszáz” egy számla láttán, vagy a nem túl sikeres gyakorlás után egy „elfelejtettem”… Na ilyenkor majd lefordulunk a székről meglepetésünkben és természetesen a következő pillanatban óriási újjongásban tör ki a család!

Emellett ma rengeteget viccelődtünk is, a nővért a pultban egy dögös „Helloooo…”-val köszöntötte, Gábor bátyónak pedig csípőre tett kézzel reklamált, amikor ő egy röpke félórai látogatás után távozni készült!