Tihany, Belső tóA BalatonPeti...Autobol -dugóban állva - fotozta Peti 2012 Tihany, PünkösdKirándulásBalcsi Keresztapával Apa, az érdeklődőVendégségben, kényelembenPaddleGabó dolgozik

Csütörtök a szokásos volt, délután elmentünk a Human Body kiállítást megnézni apával, Harsányi Dorkától kaptam jegyeket. Félelmetes volt, emberek vannak kipreparálva, mindent megmutattak. Tetszett végülis. Péntek is a megszokott volt, kivéve, hogy Gelányi Laci nem jött, így délután összepakoltunk és lementünk Balatonra az ünnepekre. Ági nem jött, dolga volt. Szombaton paddleztem és szörföztem, jó volt. Nagyon megindult, jó volt a szél, a hullámzó vízen nehéz volt a paddle-t egyensúlyozni, többször beleestem, legalább tízszer. Szörföztünk apával a tihanyi szabad strandon, és este sétáltunk a Belső tónál. Kavicsot hajigáltunk, versenyeztünk, az egyenlő esély érdekében mindenkinek bal kézzel kellett dobnia. Gábor aranyérmes lett. Ők visszamentek, mi apával körbesétáltuk a tavat. Vasárnap Eszterhez mentünk mindannyian Csopakra, sok finomsággal fogadtak minket. Aztán kerestük apával a helyet, de nem találtuk, ahol jól lehet paddleval menni, végül újra Tihanyban kötöttünk ki, 1,5 órát paddleztam. Kicsit instabilnak éreztem, de nem estem be, végig ura voltam a deszkának! Délután vendégek voltak, Balázs és Éva, beesett Esztó, Ildi, Leticia és Bocika, sajnos ők nem maradtak sokáig. Eszter ugrált, ügyes volt, elégedett voltam. Este Gábor, Gabó és én kirándultunk egy kicsit. Együtt vacsoráztunk, jó volt. Nagyokat aludtam, jót pihentem, és hétfőn délelőtt csodaszép időre keltünk, de elkezdett dörögni és zuhogni az eső, nem is tudtunk elindulni, otthon ebédeltünk, és csak utána indultunk el Pestre. Bosszantó volt, hogy Almádiban már megint sütött a nap, de már nem álltunk meg lepakolni. És persze Pesten is sütött a nap, de később szakadt az eső. Heidrich Laci telefonált, hogy nyárra vendégül látnának Mosonmagyaróváron. Siettem haza Ágihoz. Örült nekem. Kedden sokat mászkáltunk apával, mivel jókat aludtam, nem voltam fáradt. Jó napom volt, finom kecskekolbászt vettünk. Anyu is evett belőle, nem tudta, hogy kecskéből van. Este újra nem tudtam aludni. Ma volt Zita és délután Anett, délben akupunktúrán voltam. Mindjárt megyek Mónihoz.

2 thoughts on “

    • Szia Peti!

      A beszámolód szereplőinek jó részét nem ismerem de az események leírása mégis érdekes és jó olvasni.Ügyes vagy, vigyázz magadra.
      Szeretettel Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .