A keddi lovagláson készült videó: Péter már szár nélkül ügetett!

És hogy össze lehessen hasonlítani, feltöltök egy tavaly decemberi ügetős videót. Péter szerint ugyan nincs különbség a kettő között, de egyöntetűen lehurrogtuk, hiszen akkor még ügetésnél mindig szárral lovagolt, most meg anélkül!

Szombaton esett, Edit és Nándi takarított Csepelen a felújítás után, utána Nándi meghívott minket Ágival étterembe. Én békacombot ettem. Érdekes volt, méretes, nagy adag, nem tudtam megenni. Vasárnap ebéd után Velencére mentünk, déli szél volt, 25 kilométeres, meleg szél. Egyszer 50 másodpercig trapézoltam, aztán cseréltem Ágival, utána még egyszer megpróbáltam. Nehéz volt, úsztam a végén, elfáradtam. Ilyen erős szélben most használtam először trapézt! Egy éve 10 km-es szélben próbáltam, most 25 km-esnél sikerült! Örültem. Utána hétfő szokásos nap. Este akupunktúrára kellett volna mennem, de szakadt az eső, úgyhogy nem vállaltam be, helyette hangfürdőre mentünk Ágival, apa is jött. Kedden voltunk lovagolni, nagyon élveztem és megpróbáltam négy alkalommal a vágtát. Féltem, de jó volt. Ma akupunktúrán is voltam, itt a kép. Anettel ma kargyakorlatokat is csináltunk, egész jól ment. Úszásnál is úgy érzem, jobban megy a pillangó.

Útközben fotózta PeterBékacombbalAkupunktúraHangfürdő

1 thought on “

  1. Szia Peti!

    A lehurrogással egyetértek, mert szép eredmény!Illetve, az oktató is látja benned a fejlődést, ezért engedett el! 🙂

    puszi
    Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .