Etyeken Ágival

Csütörtökön voltunk az éves kontrollon Tamás Gertrúd doktornőnél. A Klinika előtt találkoztunk anyáékkal, én Budakesziről jöttem. Időben odaértem, parkoltam, stb, egy évvel ezelőtt voltunk itt utoljára. Megvizsgált Gertrúd és azt mondta, hogy aszpirinből elég a fele, azaz napi 1-t kell szednem, a Kepprát még szednem kell, majd ősszel visszatérünk rá. Láttuk, hogy Csűri Mari táblája kint volt az ajtón, kiderült, dolgozik megint. Bementünk hozzá. Nagyon örültünk, hogy jól van! Megható volt, hogy időnként szokta nézni a blogot, követi, hogyan fejlődök. Azt mondta, megtapasztalta a másik oldalt, és erőt merített belőle, Utána Rómaira mentem, Borihoz, sajnos elkéstem, de megértő volt. Aztán hazamentem az Ördögoromba. Pénteken a szokásos, este úszás volt a Kondorosiban, egyben úsztam 1 kilométert!!!

Szombaton Etyeken voltunk Ágival és Katával, kalandos volt, busszal mentünk a Moszkva térről. Találkoztunk Éles Csabával, Lőrincz Matyival, sok mindenkivel. Kicsit táncoltunk. Busszal jöttünk haza, éjfélkor. Az is kalandos volt. Nem volt nálunk a Naphegy kulcsa, így az Ördögoromba jöttünk aludni, a busz elhozott egészen a Törökbálinti útra.

Vasárnap korán keltünk, Pizza és Zalán 9-re jött értünk, Forma1 gyorsasági verseny volt, Pizza tesztvezetést vett, és Ági fotózta. Utána Taksonyba mentünk, Ági szüleihez. Este még eljöttünk a kocsiért Ördögoromba.

Hétfőn új órarend van, később kezdődik a logopédia, aztán úsztam, fárasztó volt. ½ 3-kor autóval elhoztam Anettet az OORI-ból az Ördögoromba, ő az új terapeuta Timi helyett. Az óra után akupunktúrára mentem, aztán Ördögorom, és végül haza.

Kedd is mozgalmas volt, nem sorolom. Power-plate, azaz rezgő, utána Móni. Aztán egyedül lovagoltam, póráz nincs, ügettem, nagyon jó volt! És útközben (kedden apa vezet) beállítottam a telefont, látom rajta az e-maileket! Este szinkronmasszázs.

Ma Zita nagyon megdicsért, utána akupunktúrára mentem. Apa nem volt itthon, Szarvasra kellett mennie, kicsit szőlőt metszettem a kertben! Aztán jött Anett, tornásztam.

 

2 thoughts on “

  1. Zitával ma egyetértettünk, hogy Péter, pláne, ha nem izgul, már összefüggő történeteket mesél.
    Tényleg nagyon örültünk, hogy találkoztunk Csűri Marival, annak még jobban, hogy jól van. Kicsit – na jó, nagyon – irigykedtem, jó volt hallani, hogy olyan is van, hogy egy munkahely visszavár, számol valakivel, kapcsolatot tart azzal, aki bajban van, és visszavárja. Azt hiszem ez is nagyon fontos a gyógyuláshoz.

    • Nagyon mozgalmasak a napjaid, sok az élményed.Ha legközelebb Taksonyba mentek Ági szüleihez szívesen látunk Szigethalmon, hisz egymás melletti település. kicsit sétálhattok a Dunaparton, fagyizhattok és ehetünk egy finom hekket a halasnál.
      Szeretettel várunk Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .