Vasárnap ebéd után Ágival elmentünk Etyekre, csodálatos idő volt. Felmentünk a kilátóra, nagyon szép volt, de fújt a szél. Büszke voltam, mert odataláltam Haraszthy borozójához! Zárva volt, de beengedtek, megnéztük, volt nyitott medence is, isteni.
Hétfőn anya is jött az OORI-ba, megnézni. Logopédia jól ment, Éva megdicsért. Aztán úszás, bemelegítettem, sokféle gyakorlatot csináltam. Apa videózott. Először pillangó békalábbal, aztán békaláb nélkül. 10 tempó, 1 hossz, többször is! Volt csak jobb karral gyorsúszás, mellúszás, hátúszás.
Ördögorom ebéd, este apa vitt Ágihoz. Ma délben jöttem Ördögoromba, előtte fodrásznál voltam, hajvágás. Tegnap én telefonáltam, kaptam mára időpontot. Most volt itt Csaba Laci, masszírozott, jót beszélgettünk.
Pedro

Etyek Az etyeki kilátónPedro a kilátónrozi a kocsibanAz etyeki borútonPedro Rozival az etyeki borútonÁgi és Rozi az etyeki borútonRozi és Pedro az Etyeki kilátónPedro, Ági és Rozi az etyeki borútonaz etyeki borútPedro Rozival az etyeki borúton a kútnálA Haraszthy borozóÁgi és Rozi az Etyeki borútonLovas borozgat EtyekenRozi az etyeki kilátó tetejérőlPedro & Ági az etyeki kilátó tetején

3 thoughts on “

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .