A múlt hét könnyebb volt, mert Móni szabadságon van 3 hétig, de én beteg, náthás voltam. Ezért a lovaglás is elmaradt kedden. Pénteken Zitával a logopédián hangosan olvastam, jól ment. Utána Éles Csaba vitt talpmasszázsra. Este a Nemzeti Színházban voltam Ágival, az Úri murit néztük meg, tetszett. Szombaton este kocsmázni voltam, a vacsora ízletes volt. Jót beszélgettünk: Ági, Orsi, Gábor és én. Utána moziba mentünk, nekem nem tetszett A király beszéde című film, unalmas volt. Gabó ezért az Ördögoromban aludt, sajnos nem voltam ott. Vasárnap az Ördögoromban ebédeltünk, Gáborék is itt voltak. Utána ismét moziban voltunk, Ági, Mariann, Balee és én. Bugyuta, amerikai film volt. Ma újra logopédián voltam Évánál, utána úszás következett. Egyre jobban megy, összesen három hossz pillangót úsztam, békalábbal és anélkül. De természetesen mást is gyakoroltam. Enikő mérte az időt. Eszter helyett Timi lett a gyógytornász, rendesen megdolgoztatott, jó, szimpatikus. Boldog Valentin napot!
Pedro

GabóGabó örvend a víznekOrsi, Lacika, Gabó és a csizmaGabó díjkiosztót tart :)    

2 thoughts on “

    • Szia Peti!
      Jó látni Titeket a képen, de látszik rajtad a nátha, kicsit meggyötört vagy.Akkor jól jött Móni szabadsága.Az életed változatlanul sűrű a programok miatt. Csak ügyesen továbbra is. A beszámolód is már sokkal több és jobb.
      Szeretettel Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .