Újra voltam keszonkamrába Budakeszin. (lábjegyzet: mint megtudtuk a keszonkamra potencianövelő, szóval írtó lelkesen járok 🙂 Korán reggel kell érkezni és másfél óra az egész. 6 napig tart összesen.

Móni (masszőr) megdícsért. Most már egyedül guggoltam, gyorsan és sokszor egymás után, szépen. (Egy hónapja még kellett segítség és remegett a lábam!)

Leírom a mai napom (kedd): f7-kor kelés, irány Csepelről Budakeszire (keszonkamra), utána mentünk Mónihoz a III.kerületbe (masszázsra). (Két óra nyújtás, ami nagyon fáj, de nagyon sokat fejlődöm ezáltal, úgyhogy nem zavar.)  Utána Ördögorom lejtő, összepakoltunk és rohantunk Gelányi Lacihoz Telkibe, amikor szóltak, hogy elromlott Gelányi autója, így fordultunk is Páty felé (lovaglás), du. f5-re értünk ki. Volt egy óránk, ezalatt teáztunk. NAGYON hideg volt, ezért NAGYON beöltöztem. NAGYON élvezetes volt a lovaglás! Szilajt (ló) megetettem almával, és este 7h-kor indultunk haza Csepelre.

Ági vitt mindenhova, megvárt, aminek örültem, mégis nagyon szeretnék már egyedül vezetni.

Pedro

Péter úszáson Enikővel az OORI-banPéter csodaszépen pillangózik az OORI-ban!Levezető gyakorlat az OORI-banEnikő mutatja az újabb feladatot Pedrónak (OORI)

 

3 thoughts on “

  1. Azt hallottam – valahol külföldön – az oxigénterápia fülzúgás estén igen hatásos, támogatott kezelés volt. Mivel egyéb kedvező hatását is tapasztalták a betegek, hihetetlen módon megugrott a terápia iránti igény férfibetegeknél. Kiderült, és a fülzúgásra vonatkozó támogatás megszűnt.
    Tegnap nem is láttalak, hiába ugrottatok be az Ördögoromba, mert megint lapzárta van. Ezért nagyon örültem, hogy ma is hazajöttetek! Legalább egy búcsúpuszit tudtam adni, mert holnap elutazom. Apára vigyázz, mert egyedül marad, ilyen sem volt már hosszú ideje :-)! Várom a jó híreket!

    • Na idefigyelj! Tegnap rossz kocsit loptatok el az Ágival! Mondtam neked hogy az a típus nem érdekel nem? Többet tényleg ne forduljon elő, mert kapsz egy farmerszemüveget… 🙂

    • Atyaég, Peti! Ezt a napot nekem még olvasni is fárasztó volt! Kemény vagy és kitartó, de figyellek itt és látom, hogy mennyire sokat segít minden, amit csinálsz. Hajrá, sokat gondolok rád! Puszi! Kata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .