Köszönjük Frenyó Doktornak a mai látogatást!!!
Hála Neki, Petit mosolyogva hagytuk ma a kórházban, pedig ma nem volt a legvidámabb. A Doktor Úrnak büszkén mutathatta az elmúlt 2 hét változásait, az őt aggasztó problémákkal kapcsolatban pedig kicsit megnyugodott.

Még egy hir: csütörtök este 7-től Berni és Csapcse egy baráti zártkörű energiafeltöltő programot szervez, melynek soran Petinek adnak Deekshát (szanszkrittül áldást). A meditáció körülbelül 2-3 órán keresztül tart majd. Aki kicsit is fogékony erre, vagy szokott imádkozni, kérem, hogy ebben az idő intervallumban tegye meg, hogy gondol Petire. Minél többen vagyunk annál jobb!

11 thoughts on “

 1. Mar multkor is akartam irni… Ha a Petinek barmilyen olyan orvossagra van szuksege, amit Bp.-en nem, de az USA-ban meg lehet venni, szoljatok es nagyon szivesen beszerzem itt(Los Angeles) es elkuldom!!!

  • Drága Peti,Linda és Mindenki!
   Ez egy szuper ötlet Peti barátaitól
   -ki miben hisz,abban üdvözül-,úgyhogy aki csak teheti,feltétlenül csatlakozzon ehhez a meditációhoz,én hiszek az ima gyógyító erejében.

  • Mutattam a blogoldalt egy nagyon kedves ismerősömnek, aki ezt a választ írta nekem:

   „Szia Zita! Elküldtem az imalánc több tagjának a leveledet, mindenki imádkozni fog az ismerősödért.Azért jó lenne, ha a gyógyító igéket /tudod, amit Te gépeltél le nekem/ a család tagjai is mondanák, amikor vele vannak.Nagyon nagy erő van benne. Hiszem, hogy nagyon gyorsan meg fog gyógyulni. puszi Márta”

   Remélem, hogy az imalánc, amit ismeretlen ismerősök tesznek Petiért, segít majd, minden hitünkkel imádkozunk érte! …és csatlakozunk a csütörtöki meditációhoz is…

   Sz.Zita

  • Szia Csacsó!

   Nagyon örülök, hogy így haladsz! Neked tuti sikerülni fog!
   Régi gimis mag szívesen benézne hozzád, ha nem terhel a dolog!

   Gyuri

  • tobb mint 2 hete, hogy nincs internetunk, de nem volt nap, hogy ne gondoltam volna rad. epekedve vartam,hogy vegre hirekhez jussak, ereztem, hogy jo hirek fognak varni, de hogy ennyire! HAJRA! a gyozelemhez mindig gorongyos az ut.
   puszi, szonja

  • Már régen nem írtam ami nem jelenti azt , hogy nem nézem minden reggel , hogy milyen új csodára ébredhetünk aminek Te nagy mestere vagy.Ezt már olyan fokon teszed, hogy már lassan természetessé válik a mindennapi varázslatod.
   Varázsolj még !!!!!

   Szia Palkó Judit

  • Szia Peti!
   Örülök h igy gyógyulsz…
   Sokat gondoltunk rád apuékkal, drukkoltunk,reménykedtünk,imádkoztunk…További ilyen erőt kívánok, mint amit eddig tanusítottal:)
   Minél többen szorítunk neked remélem annál könnyebb lesz a felépülésed:)

   Lindanak:) Bár téged a blogotokon keresztül „ismerlek” de nagy tiszteletem h ennyi segítséget tudsz adni…és nagyon jó ötlet volt ez a blog.Azt kivánom neked amit most legjobban szeretnél 🙂

   üdv.:

   Máté Ádám (Kiss Gyuri fia) 😀

  • Állandóan az jár a fejemben, hogy épp egy hónapja érkeztünk haza Brazíliából!
   Nagyon hosszú, fárasztó, gyötrelmes utazás után a Traumatológián landoltunk, telve kétségekkel, rengeteg félelemmel, hogyan is lesz tovább? Milyen lesz a találkozás az otthon maradottakkal?
   Azóta hihetetlen sok jó dolog történt Petivel és velünk, töretlen a fejlődés, minden napra jut valami öröm, haladás!
   Akkoriban csak vágytam rá, hogy végre mindenfajta gép nélkül lássam a Kisfiamat! Nagyon távolinak tűnt, hogy elmaradhat a szonda és valamikor is jóízűen fog a főztömből enni! És még sok egyéb „apróság”! Ezek ma, ha felidézem, már nagyon távoli dolgok. Hihetetlen, hogy csak egy hónap telt el! Természetessé vált, hogy minden nap viszünk valami otthoni elemózsiát, amit egyedül eszik meg, egyre önállóbban mozog, és haladunk a hangképzéssel is! Pénteken már szótagokkal – ma-ma, pa-pa – várt minket, és tegnap, amikor Linda megérkezett, VAÚÚ volt a Peti reakciója! Ma délelőtt, a masszírozás után egészen magasra felemelte a jobb lábát!
   Ha el vagyok keseredve, csak fel kell lapoznom az általam vezetett „napról napra” című esemény naptárat, és ismét erőt ad, hogy honnan hová jutottunk az eddig eltelt nem is hosszú időszak alatt!
   Köszönet a vele foglalkozóknak (Lantos főorvosnőnek, Dr. Szentkuti-Kiss Katalinnak, Gacsal Csabának, a nővéreknek – elnézést, ha valaki kimaradt a felsorolásból, de még nem találkoztunk mindenkivel személyesen – Mészáros Évának, aki rendszeresen látogatja. Nagyon sokat haladt, mióta Budakeszin van! És persze köszönet a Csaba Lacinak, aki minden nap jön rendületlenül, és masszírozza alaposan, türelmesen, amit Péter nagyon vár és élvez!

   Olvasom, hogy sokan szeretnétek bejönni Péterhez, de még egy kis türelmet kérünk! A foglalkozások nagyon kifárasztják, szüksége van pihenésre, feltöltődésre, hogy napról – napra teljesíteni tudjon. A jelenleg Pétert látogató nagyon szűk kör minden nap egyeztet, időbeosztást készít, hogy ki mikor megy be hozzá! Ígérem, szólni fogunk, ha eljön az ideje!

   Nem tagadhatom, hogy vannak nehézségeink is, hiszen Péter most már nagyon sok mindenre emlékszik, van akarata, szeretne dolgokat kérni tőlünk, de nagyon nagy türelemre van szüksége, mert eszköze szinte alig van még, amellyel kommunikálhat velünk, így nehezen tudja megértetni, mit is szeretne, mire van szüksége!

   Az elmúlt héten Linda újabb feladatot küldött Londonba, nem is tudom, mikor tudott időt szakítani az elkészítésére! Sajnos én csak nagyon nehezen tudok neki állni dolgozni, eltűnt belőlem a lendület – remélem csak átmenetileg – pedig szorít a határidő!

   Sokan imádkoztak velünk csütörtökön este, köszönet érte. Biztos vagyok benne, hogy a pénteki nap eredményei, a szótagok kimondása emiatt következett be!
   Tegnap délután Péternél járt Hares és Lia is, akiknek a látogatását már nagyon várta.

  • Kedves Peti!

   Tegnap anyukám névnapján ismét együtt ünnepelt az egész család. Akik ott voltunk: Toncsi néni, Pista bácsi, Laci, Edit, Szabi, Orsi, Dóri, Zoli, Vica, Roli, Berni és én. Mindannyian szeretettel gondolunk rád és mindenkire, aki segít neked a gyógyulásban.
   Csak így tovább!

   Kedves Anikó!
   Most is, mint mindig nagyon megindított a leveled. A nehéz pillanatokban az adjon erőt, hogy nagyon sokan szívből hiszünk Peti teljes gyógyulásában.

   Sokszor ölellek,

   Marica

  • Kedves Anikó,

   hihetetlen az a lendület és bizalom, mellyek körülveszitek Petit, nem is csodálom, hogy a munka nem, vagy csak nagy erőfaszítéssel megy, ezért kérlek, ha tudok valamiban könnyiteni a terhetiden, szólj, szívesen segítek.

   Már nagyon várom,h ogy mikor tudjuk meglátogatni a Petit, de addig is rengeteget gondolunk rátok, s remélem eredényes lesz a Tamás látogatása is, sőt mi több hosszú távon jelentős segítséget tud majd nyújtani.

   csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .